VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Noul premier al Romaniei !?

Lucian Croitorul este noul premier al Romaniei, propus de presedinte, dupa ce guvernul lui Boc (a facut poc) a fost dizolvat in urma motiunii de cenzura initiata de cei din opozitie la care li s-au alaturat si PSD-ul. Desemnarea lui in aceasta functie este una surprinzatoare avand in vedere faptul ca este un personaj mai putin cunoscut opiniei publice romanesti.
Lucian Croitoru are 52 de ani a fost consilier al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Lucian Croitoru a fost timp de patru ani reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International ca senior adviser al board-ului de directori.
Intre 2007 si pana in prezent a fost Consilier al Guvernatorului pe probleme de politică monetară sept. Din 2003 pana in iulie 2007 a fost reprezentantul Romåniei la Fondul Monetar Internaţional
In 2000 a fost consilier personal al primului-ministru; din 1998 pana in septembrie 2003 consilier al Guvernatorului BNR; din ianuarie pana in septembrie 1998 a fost consilier principal al ministrului Finanţelor; intre 1991 - 1995 a fost expert pe Departamentul pentru Reformă Economică, Guvernul României; intre 1984 - 1998 cercetător principal la Institutul de Economia Industriei; intre 1998 - 2003 a fost profesor de macroeconomie internaţională, ASE la facultatea de Relaţii Economice Internaţionale; 2002 consultant, USAID şi IRIS; intre ianuarie 2001 si mai 2002 partener în programul de cercetare Public Finance in Transition Countries: problems of compliance, opportunism and soft budget constraints, ACE Phare (1998) 1996 - 1997 Partener în programul: Firms, Banks and Financial Distress in Central and Eastern Europe, ACE Phare; (1995) 1995 - 1996 Consultant, Bucharest Investment Group.
A scris şapte cărţi şi peste 150 de articole de specialitate

Comentarii

Cristi VADUVA a spus…
Nu este. A fost propus si acceptat de Basescu, dar trebuie sa fie aprobat de parlament - ceea ce nu cred ca se va intampla.

Eu il prefer pe Johannis, am locuit 4 ani in Sibiu si ce a facut Johannis din Sibiu nu vor face actualii politicieni in 50 de ani!
Anonim a spus…
eu il prefer pe Croitoru.Spre deosebire de Klaus din Sibiu, Lucian Croitoru nu are dosare penale.In America se pot cumpara dintr-un salariu de primar, 6 imobile???...ok,o sa spuneti ca se poate dar nu la vreme de criza cand piat este in cadere libera.Apropo, voi cum stati cu datoriile din banci?