De-a rasul-plansul sau ce mai fac romanasii nostrii prin lume?!



Nu, nu este vorba de o "Ana lui Manole" care sa isi fi luat revansa incercand sa isi zideasca de viu iubitul.
Este vorba de un romanas de-al nostru, in varsta de 22 de ani, care a incercat sa sparga un magazin in localitatea portugheza Almancil. Acesta a incercat sa intre, dupa orele de program, printr-un geam lateral al magazinului, l-a furat. Dupa ce a intrat pe jumatate inauntru a ramas intepenit. Incercand din rasputeri sa se elibereze si-a pierdut pantalonii de pe el.
Dupa 11 ore proprietarul magazinului l-a gasit acolo, jumate in magazin, jumate afata, si-a chemat o echipa de interventii sa-l salveze. Dupa doua ore de chin pompierii l-au salvat si bineanteles politia l-a arestat.



Se pare ca nu degeaba sunt suparati pe romani cand italinei, cand spanioli sau alte natii europene pe unde ajung baietasii nostrii.



Se pare ca nici americanii nu-s mai breji. Un hot a intrat intr-un magazin de electronice din Florida si-a furat cateva camere foto digitale. A fost prins dupa ce poza sa a fost gasita pe unul din aparate cu care acesta s-a pozat si pe care l-a lasat in magazin. Un alt american a furat o masina de teren si a intrat cu ea, culmea tocmai intr-o inchisoare.
In Bridgeport, Conneticut- Victor Vasile Constantin a recunoscut ieri in fata unui judecator ca a furat din bancomate aproximativ 150,000 de dolari, folosing carduri clonate, facute cu ajutorul informatiilor obtinute cu ajutorul unor dispozitive de scanare plasate pe ATM-uri. Acesta a pledat vinovat si a preferat sa nu mai apara in fata unui complet de jurati, facand o intelegere cu judecatorul ca nu va face contestatie asupra pedepsei pe care o va primi daca daca ea nu va fi mai mare de 57 de luni de inchisoare. Uimit de cat de bine vorbea engleza, judecatorul l-a intrebat pe romanul aflat doar de un an si ceva prin America daca engleza i-a fost materie principala de studiu. Constantin i-a lasat uimiti cand le-a spus ca a invatat engleza urmarind filme americane la TV.
In momentul cand a fost arestat acesta era impreuna cu Gina Gheorghe, de 29 de ani, la una din banci. Pe numele lui se asteapta sa fie aduse si alte capete de acuzare atat la nivel statal cat si federal. Acesta urmeaza sa isi primeasca sentinta in februarie.


Un alt roman mioritic este pe lista celor cautati de FBI. Claudiu Virgil Turlea este cautat pentru infractiuni financiar-bancare pe internet. Acesta este cautat de autoritatile americane inca de anul trecut pentru pagube de peste 4 milioane de dolari savarsite prin patrunderea frauduloasa in conturi bancare de unde a sustras impreuna cu alti complici suma amintita. Se presupune ca acesta s-ar putea ascunde in prezent in Canada.


CAUTION

Claudiu Virgil Turlea is wanted for his involvement in a criminal enterprise organization believed responsible for a series of fraud schemes totaling $4.3 million. These schemes occurred between January and July of 2008. In one scheme, members of the organization allegedly hacked into bank accounts of US businesses through fraudulently obtained login credentials, and wire transferred hundreds of thousands of dollars into bank accounts controlled by him and his co-conspirators. In another scheme, the organization is alleged to have defrauded thousands of victims through an internet fraud scheme in which victims would bid on fictitious items advertised on online auction sites. Winning bidders would transfer money to co-conspirators residing in the United States, who would receive the wire transfers into their personal accounts and then forward a portion of that money to Turlea.
On July 15, 2008, a federal arrest warrant was issued by the United States District Court, Northern District of Ohio, Eastern Division, after Turlea was charged with conspiracy to commit wire fraud, bank fraud, and computer fraud, as well as conspiracy laundering of monetary instruments.




Comentarii

Anonim a spus…
Ce ar fi daca ar fi libera circulatie a romanilor spre America ? Dupa o vreme am fi subiecte de scandal pe primele pagini ale ziarelor.
Belizarie a spus…
Nu este nimic nou sub soare. Sa vedeti voi, cei care nu sunteti si nu traiti in tara, ce pot face "romanasii" vostri acasa la ei... in cea mai libera tara de pe aceasta planeta. In ce priveste libertatile America a ramas in urma la capitolul respectiv.
dany a spus…
au ajuns deja si prin america, doar ca astia is un pic mai sofisticati baietii, fura mai "inteligent" de pe internet sau asa cred ei...