VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Mircea Geoana s-a dus la Moscova la vechii prietenii ai tatalui sau

Vorba aceea aschia nu sare departe de trunchi. Nu intamplator s-a dus Mircea Geoana la Moscova, in familia Geoana mai existand antecedente, actualul pretendent la functia de presedinte al Romaniei avand drumul deschis chiar de tatal sau tovarasul general Geoana Ioan care a ocupat diferite functii importante inainte de 1989 si chiar dupa pana in 1992, in structurile Ministerului Afacerilor Interne. Ioan Geoana a fost membru al partidului comunist inca din tinerete  trimis sa faca cursuri de specializare in fosta URSS (Uniunea Sovietica).
Probabil ca pura intamplare l-a facut pe Mircea Geoana sa fie numit ambasador la Washington DC si apoi sa fie propulsat prin diferite functii in PSD-ul lui Ion Iliescu, a carui functie de presedinte al partidului a preluat-o ulterior.
Pe 26 ianuarie, 1955 tatal lui Mircea Geoana era primit in randurile Partidului Comunist in acea vreme denumit Partidul Muncitoresc Roman, de comitetul raional de partid Iosif Visarionovici Stalin din Bucuresti.





Ioan Geoana si-a facut specializarea la Moscova, interesant nu-i asa?!



Autobiografia lui Geoana Ioan






Angajamentul solemn al lui Geoana fata de Partidul Comunist


Comentarii

Lucian a spus…
Lovitura de Stat din decembrie 1989 a fost un prilej de preluare a Puterii Bolsevice dar sub alta identitate. Iliescu, omul Moscovei,fost membru PCR, Constantinescu fost membru PCR, din nou Iliescu, Basescu, fost membru PCR ...cine urmeaza? Geoana fost membru PCR...
Prin asta s-a demonstrat perpetuarea comunistilor aflati la putere. Daca punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi fost luat in serios, se puteau face transformari vizibile in Romania. Dar cu comunistii inscaunati nu s-a putut face mare lucru.