Geoana ori minte cu nerusinare sau chiar esta asa cum l-a numit Iliescu "prostanac"


O tara intreaga stia despre hotia lui SOV si complicele sau Nicolae Poapa, impreuna cu care au jefuit poporul cu acel Fond National de Investitii, celebrul FNI, iar Mircea Geoana nu stie nici macar cine este Nicolae Popa??? Chiar cred romanii aceasta minciuna grosolana spusa in fata a milioane de telespectatori?!

Un excroc ordinar si un mincinos acest Geoana, care a mintit in fata milioane de oameni la dezbaterea televizata, de li s-a facut scarba inclusiv la oamenii din echipa lui.

Daca este sa-l chiar credem pe cuvant pe Geoana ca nu-l stie pe Nicolae Popa, (cu toate ca s-a dus in miez de noapte sa-l intalneasca pe Vantu imediat dupa arestarea lui Popa), inseamna ca habar nu are de ce se intampla in Romania si pe ce planeta traieste!

Se vrea a fi presedinte romanilor, dar nu stie (sau nu vrea sa stie) ca unul din cei mai mari hoti si banditi ai FNI-ului cautati de Interpol, se numeste Nicolae Popa, amicul lui Sorin Ovidiu Vantu si mai nou al lui Mircea Geoana?!?

Comentarii

Anonim a spus…
Coane Petruta, se pare ca te schimbi si tu tot asa cum isi schimba vantul directia. Se observa o ushoara adiere de ghidare din partea recentului prieten al tau steve bunica.la inceput scriai si tu asa cum "scria" si el acum 15 ani, ducea geanta lui geoana peste tot, ai pupa in fund pe toti "diplomatii" ce tot veneaui pe aici, a fortat foarte tare sa se faca PD-L-eul cu un sediu la chicago si ca fotagraful lubinovici sa fie deputat de diaspora. Lumea sta si se uita la voi si se intreaba: oare cat va mai dura prostologia romaneasca ,fiea ea chiar si in diaspora! se stie ca il vreti pe base si stim (unii dintre noi )de ce. romanul daca nu e pupincurist nu poate trai,nici macar in diaspora.
Marian Petruta a spus…
nu cred ca am schimbat directia mesajelor mele postate pe acest blog.
nu stiu cat ii ducea sau nu-i ducea Steve geanta lui Geoana, cert este insa ca Geoana a primit la fel ca oricare ambasador sau diplomat care a venit prin America respectul aferent pentru ceea ce era si facea, iar cand nu a facut a primit criticile care i se cuvin.
cat priveste "fortarea" infintarii sediului PDL la Chicago, da, a fost printre cei care a sustinut ideea unei astfel de filiale, la fel cum tot el impruna cu altii a fost care a sustinut ideea inchiderii acestei filiale acum cateva luni, daca nu stiati, ca se pare ca nu stiti ......
Anonim a spus…
ca de regula. cand posteaza cineva pe blogul tau,raspunzi uneori.De cele mai multe ori raspunzi foarte vag si te eschivezi sa raspunzi la subiecte. de regula raspunsurile tale sau cometariile celor ce te critica sint foarte evazive. daac poti ia un sfat: te-ai aventurat in a scrie public.trebuie sa stii ca lumea citeste ce scrii,nu toti sint asa slabi cum crezi tu.faptul ca tac si nu zic nimic ar trebui sa te ingrijoreze cel mai mult.
Marian Petruta a spus…
am incercat sa raspund de fiecare data cand cineve mi se adreseaza direct cu o anumita intrebare sau parere...
sutele de oameni care ma citesc saptamanal nu am cum sa-i stiu pe fiecare in parte daca sunt sau nu slabi, si nici nu ma intereseaza, eu spun ceea ce consider de cuviinta ca am de spus, iar cei care citesc, apreciez ca isi rapesc din timpul lor sa o faca, dar au libertatea sa creada ce vor ei, atata timp cat au buletin si sunt vaccinati...
faptul ca unii tac si nu zic nimic e dreptul fiecaruia, chiar nu ma deranjeaza deloc ca unii oameni nu comenteaza, they have the right to remain silent...
dar macar sa mearga la vot...
Anonim a spus…
eh uite ca cea mai mare parte nu merg nici macar la vot. stii de ce? pentru ca nu-i intereseaza absolut nimic din ceea ce se intampla in politica romaneasca. Sper ca intelegi ce inseamna sa fii complet indiferent.
Paul a spus…
Curata manipulare, dle Petruta. De ce nu faceti jurnalistica profesionista, obiectiva ? De ce nu publicati si Comunicatul MAE, care specifica clar ca Ambasada Romaniei i-a prelungit valabilitatea pasaportului lui Popa in 2001, anterior condamnarii lui Popa, cind el nu era dat in urmarire generala prin Interpol.
Anonim a spus…
Bine ati revenit la Republica banniera Socialista Romania. Traisaca PCR.Traisca ciocoii noi si vechi!