Victoria nu este a lui Traian Basescu



S-a aşternut zăpada la Chicago. Este frig şi linişte deplină. Chiar şi PSD-işti diasporeni tac chitic.

Diaspora şi-a ales preşedintele, şi-a mai transmis încă o dată la Bucureşti un mesaj politic clar.

Probabil că toţi românii au stat cu sufletul la gură şi sigur au avut palpitaţii dacă nu cumva şi preinfarturi, văzând minciunile, grotescul, penibilul, bădărănia, nesimţirea , manipularea şi dezinformarea din mass media românească, în special din ultimele săptămâni.

Românii au votat Traian Băsescu în 2004, l-au votat la referendum în 2007, când nesimţirea parlamentarilor ajunsese la culme, l-au votat şi în 2009 când monstruoasa coaliţie PSD şi PNL, ajutată de toată floarea cea vestită a politicii româneşti: PRM, PC, PNŢCD, UDMR, PNG etc...au complotat mişeleşte, nu atât împotriva lui Traian Băsescu cât împotriva poporului român.

Victoria nu este a lui Traian Băsescu, este a românilor care au mers la vot, în special a celor din diaspora.

Indiferent de văicărelile celor din ţară, cred că românii din diaspora văd destul de bine ce se întâmplă la Bucureşti şi în politica dâmboviţeană. Asta nu înseamnă că văd chiar totul, nu înseamnă că PDL-ul este un partid perfect şi fără cusu, nu înseamnă că în PDL nu există şi mere stricate. Da, ele exista şi vor trebui curăţate şi aruncate, iar partidul trebuie să îşi mai facă curăţenie în propria ogradă, şi cred că diaspora trebuie să-i ceară în mod clar şi explicit acest lucru.
Votul nu este al lui Traian Băsescu şi al PDl-ului, ci al românilor. Pentru prima dată în ultimii 20 de anii votul lor a contat mai mult decât oricând iar preşedintele României va trebui să ţină cont de acest lucru.

Penibila coaliţie PSD-PNL s-a şi văzut cu sacii în cărutţă înainte de vreme, manipulând grosolan o lume întreagă prin sondajele lor de opinei comandate.

Chiar şi primarul Johannis s-a văzut premier pentru o seară şi chiar şi-a luat bilet spre Bucureşti. Bucuria i-a fost însă de scurtă durată şi peste noapte visul s-a spulberat brusc, rămânând acolo unde îi şade lui bine: primar la Sibiu.
Violenţa verbală a televiziunilor gen (i)RealitateaTV sau Antena 3, şi nesimţirea unor personaje de joasa speţă care se cred a fi jurnalişti a fost notorie în ultima vreme. Aceşti pseudo-moderatori confundă mass media cu un fel de maidan unde îşi permit cu nesimţire, nu să critice, că e normal să critici într-o ţară democratică , ci să abereze, să mintă şi să manipuleze cu nonşalanţă, crezând că toţi le vor înghiţi mizeriile, doar pentru ca unii moguli le dicteaza ce să spună.

Lipsa de respect faţă de instituţia prezidenţială, nesimţirea de a nu prezenta discursul preşedintelui României de 1 Decembrie, ziua naţională a României, este o lipsă grosolană de respect faţă de instituţia prezidenţială şi români în general, care nu poate fi trecută cu vederea.

Acum însă brusc gaşca pesdisto-penelistă acuză fraudarea alegerilor. Cu siguranţă că dacă Mircea Geoană ieşea preşedinte , nu mai venea Victor Ponta să spună că "unii au furat mai mult decât ceilalţi şi de aceea au câştigat alegerile". Adică domnul Victor Ponta ştia bine mersi că partidul sau fură şi manipulează, dar era mulţumit dacă partidul sau câştiga, acum însă că românii din diaspora au votat cu Traian Basescu , automat alegerile au fost fraudate. Penibil.
Era firesc să găsească o astfel de scuza penibilă. Nu realizează însă că şi mai penibil este să faci o alianţă cu aproape toate partidele politice din România şi să nu fi în stare să convingi alegătorul român să te voteze încât să ai un avantaj nu de 3-4 procente, ci de 30-40 de procente. Bineânţeles că perdanţii încearcă să arunce cu praf în ochi şi să justifice într-un fel propriul esec. Ridicoli mai puteti fi domnilor politicieni.
Dacă prin România vă puteţi permite să fraudaţi sau să cumpăraţi voturile cu câte un kilogram de ulei şi făină ei bine nu acelaşi lucru îl puteţi face cu românii din diaspora, şi ca să vă dovedim acest lucru lăsăm ca numerele să vorbească.
Prezenta la vot:  58, 02%  
Traian Basescu   50,33%
Mircea Geoana  49,66%
Rezultatul alegerilor prezidentiale 2009 in Colegiul 3 Diaspora, Canada, Statele Unite, America de Sud si Australia .

















Comentarii

Anonim a spus…
Ce titlu este asta ? A cui este victoria ?????
Anonim a spus…
apoi d'le dragule , nu vedeti binea la dumneavoastra? daca cititi, bine vedeti cum sta treaba, ca Dumnezeu, nu culcate la el!
Anonim a spus…
veniti voi diaspora si traiti cu Basescu ca tare mult il mai iubiti si lasati-ne dracu in pace pe noi amaratii care simtim pe pielea noastra traiul ala bun promis acum 5 ani de maretul comandant...sa va fie rusine..lasilor!
Anonim a spus…
multumim diasporei. multumim romanilor de acolo, care au salvat Romania de hamesitii de la PSD si PNL.
Voi utiliza articolul vostru pe www.giurgiu-news.ro. Sper sa nu va suparati - indic si sursa...
Marian Petruta a spus…
multumesc de mesaj!