VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Forumul presei romanesti din SUA si Canada

Sambata va avea loc prima editie a Forumului Presei Românești din SUA și Canada care trebuia organizat în conjuncție cu expoziția internațională de promovare a potențialului de turism și afaceri din România: American Romanian Tourism & Trade Show - ARTTS Chicago 2010. Chiar daca din cauza anularii zborurilor dinspre Romania expozanti si invitati n-au mai putut veni si targul a fost amanat, va avea totusi loc forumul presei romanesti, in ziua de sambata, 24 aprilie, 2010.
In cursul zilei de ieri au sosit deja jurnalisti romani din diferite colturi ale continentului american, urmand ca in cursul zilei de azi sa vina si altii.
Detalii cu privire la Forumul Presei Românești din SUA și Canada 22-24 aprilie 2010, Chicago 
Obiectivul: - întâlnirea reprezentanților celor mai prestigioase și reprezentative mijloace mass media de expresie română, din SUA și Canada. 
Scopul: - îmbunătățirea comunicării între diferitele instituții media românești din SUA și Canada, dintre acestea și instituțiile din România și societatea civilă cât și găsirea de soluții comune pentru strategii de comunicare a diferitelor puncte comune de vedere, planuri și proiecte de promovare a culturii române, a identității românilor de pe
continentul nord american, a promovării valorilor naționale și spirituale românești.


Comentarii