VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

“O noapte furtunoasa” in Charlotte, North Carolina


Cu ocazia implinirii a 130 de ani de la stabilirea primelor relatii diplomatice intre Romania si SUA, societatea noastra va invita sa urmariti in premiera la Charlotte spectacolul “O noapte furtunoasa”, in regia lui Toma Enache si cu participarea unor actori cunoscuti ai Teatrului National Bucuresti.

 Spectacolul a fost jucat cu success in Romania, Germania, Spania, Ungaria si Grecia si va fi primul spectacol Caragiale in SUA in ultimii 30 de ani. Initiativa noastra a fost sprijinita de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de Ambasada Romana din Washington DC. Fondurile alocate acopera insa numai o parte din cheltuielile cu  transportul si cazarea trupei de actori. Speram ca toti romanii vor veni in intampinarea efortului noastru de a promova valorile culturale romanesti, atat prin prezenta la acest spectacol, cat si printr-o donatie. Sugeram suma de minim $20 de persoana, dar orice alta contributie este binevenita. Donatiile se vor putea face inainte de inceperea spectacolului si va multumim anticipat pentru bunavointa dvs.

 Grupul de actori va sustine de asemenea un recital de poezie crestina pe data de 9 mai 2010. Acest eveniment va avea loc la Biserica Baptista Romana din Charlotte (9520 Faires Farms Rd) si va incepe la ora 5.00 pm. Intrarea este gratuita.

 Va asteptam in numar cat mai mare!

Elena Caragiu
Presedinte- “Romanian Cultural Exchange Society of Charlotte”
“O noapte furtunoasa”de I.L Caragiale

11 mai 2010, 7.00 pm
 Halton Theater
1206 Elizabeth Avenue
Charlotte, NC

Comentarii