Brevetarea codului genetic la porc

Un film documentar despre industria alimentara si  brevetarea codului genetic la porc, cat si controlul pe care companiile respective il exercita din ce in ce mai agresiv pe piata.






Daca-l considerati interesant  filmul de mai sus, va recomand si documentarul Food Inc.

Comentarii

radu a spus…
Uita-te si la "Food Inc'.
Marian Petruta a spus…
da, l-am vazut si Food Inc. .
foarte interesant, am s apostez un link catre el.
Agent N.S.A. a spus…
Stau si ma intreb oare Petruta Marian stie ca fiecare cuvintel si orice imagine (culmea prezentata si in lb engleza) este re-interpretata si studiata cu amanuntime maxima in birourile Serviciilon N.S.A. in birourile recent infiintate care au ca unic scop Siguranta Nationala a U.S.A. ?
Cum poti publica atitea materiale anti-americane pe un site romanesc in ograda americanilor ? Si atunci se mira Petruta Marian de ce este urmarit practic la orice pas care il face pe pamint american ? Pai se vede ca grupa sangvina este bolsevica. Cum altfel poate fi cind un individ primeste viza de sedere, viza de munca, si el creeaza un website in care musca mina stapinului, un website in care ataca americanii si nu numai....
Sa nu afirme ca nu i s-a zis ...
Marian Petruta a spus…
"Grupa sangvina este bolsevica" a celor care incearca sa reduca la tacerea presa si libertatea de exprimare, cu atat mai mult cei care se ascund sub anonimate dar isi dau si ei cu parerea....
Sa-i fie de bine la nu stiu ce organizatie care studiaza "siguranta nationala", e libera sa o studieze si sa o protejeze. Daca au nelamuriri stiu ei unde sa ma caute!
Nu stiu prin ce tara traiesc unii dar deocamdata eu traiesc in SUA. Daca ati locui aici ati cunoaste sau ar trebui sa cunoasteti constitutia Statelor Unite si amendamentele ei, daca nu, va recomand o lecturare placuta !