VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Fraudele in domeniul imobiliar au crescut in 2009

Conform unui raport al Biroului Federal de Investigatii cu privirea la fraudele ipotecare acestia declara ca in 2009 aceste raporturi au intregistrat o crestere cu 5% ajungand la 67,190 in anul fiscal 2009. Pierderile totale datorita fraudelor ipotecare sunt greu de totalizat, insa estimarile specialistilor arata ca 14 miliarde de dolari au fost consemnate in pierderi in anul care a trecut. 
"Fraudele ipotecare sunt infractiuni grave care au devastat economia, au efect asupra familiilor, comunitatilor si a intregii natiuni" a declarat directorul FBI Robert S. Muller. Acesta a mai subliniat faptul ca autoritatile vor continua sa investigheze si sa pedepseasca pe cei care savarsesc astfel de fapte.

 Raportul mai arata ca:
  • Exista 2,8 milioane de proprietati imobiliare aflate in procedura de lichidare, o crestere cu 120% in perioada 2007-2009. Zona cea mai afectata este Las Vegas unde 12% din locuinte au primit notificare de evacuare din partea unei banci.
  •  Topul primelor 10 state afectate sunt: California, Florida, Arizona, Michigan, Nevada, Georgia, Ohio, Texas, si New Jersey. In aprilie 2010, o casa din 386 a primit notioficare de evacuare silita.
  • Principalele fraude in domeniul imobiliar in 2009 au fost: foreclosure rescue, builder bailout, equity skimming, short sale, illegal property flipping, reverse mortgage fraud si loan modifications.

Comentarii