VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Florina Petcu pastreaza titlul de campioana la Muay Thai

Cel mai rapid mod in care aflu ca  Florina Petcu are cate un meci important este urmarind  traficul generat pe blog de pasionatii de  kickboxing, care o cauta pe romanca noastra, din toate colturile globului. Multi doresc sa afle probabil cine este luptatoarea care cam bate tot ce prinde.
Cel mai mult insa apreciez la ea faptul ca nu uita ca este romanca si chiar daca reprezinta Statele Unite in competitiile internationale, in interviurile pe care le da mentioneaza foarte des originile ei.
Azi am vorbit cu Florina la New York si mi-a confirmat faptul ca a castigat ultimul meci avut cu luptatoarea Jill Guido, pastrandu-si astfel titlul de campioana la categoria 50 kg.
"Am avut o competitie grea vineri cu o atleta foarte buna, rapida si talentata. Este campioana pe coasta de vest in California si anul trecut am pierdut in fata ei. Acum a trebuit sa imi apar titlul de campioana. Am castigat. A fost un meci greu cu o oponenta de valoare, un scor apropiat, de accea am tras cat am putut de mult in runda a cincea si s-a vazut, iar asta mi-a castigat lupta. Ea era favorita. Am castigat cu toate ca s-a facut chiar un sondaj de opinie inainte si s-a spus ca ea va invinge." mi-a declarat Florina.
Felicitari Florina si  abia astept sa ne reintalnim pe la Chicago!
Florina Petcu in filmul "Inside man" alaturi de Denzel Washington (2006)


Cititi si:

Florina Petcu desemnata luptatoarea lunii ianuarie


Florina Petcu in ringul de lupta

Florina Petcu campioana WKA USA 2009

Comentarii

Abigaila Budac a spus…
Ce discrepanta oribila sa vezi o femeie care bate de rupe, e ca si cum o vrabie decide ca nu mai vrea sa fie vrabie si incepe sa cinte "Cucuriugu" sau ca si cum o pisica incepe sa latre la stele ca un caine, sau ca si cum un peste sictirit de viata acvatica se revolta si vrea musai sa umble pe uscat si sa inceapa sa....miau-ne.
Niciodata nu mi-au placut fetele baietoase, caftangioase, violente.E ceva impotriva firii.
Chris a spus…
A fi violent(a) este una iar a practica un sport este alta; ori te pomenesti ca este mai bine ca femeia doar sa stea la cratita in bucatarie,sa faca plozi si sa spele rufe?!
Abigaila Budac a spus…
Da, asta e rolul femei de cind e lumea ! Sa stea la cratite, sa croseteze si sa isi faca barbatul sa se simta bine, bineinteles sa aiba grija de copii. Asta o fac cu succes de cind ma stiu. Ce ar fi ca toate femeile sa se apuce de "sportul" asta ?