VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Topul celor mai bine platiti CEO din ultima decada

Ziarul Wall Street Jurnal a publicat topul celor mai bine platiti presedinti de companii in ultimii 10 ani din SUA.
Lawrance  Ellison  fondatorul si presedintele executiv de la compania Oracle ocupa locul 1 cu venituri care totalizeaza 1,84 miliarde de dolari. Compania sa este producatoare de componente de calculator.

Pe locul al doilea se afla Barry Diller care a incasat 1,14 miliarde de dolari fiind presedintele la compania IAC/InterActive si Expedia.com, inainte fiind  presedinte la companii precum Paramount Pictures si Fox Broadcasting.
Pe locul al treilea se situeaza CEO-ul de la Occidental Petroleum Corp., Ray Irani, care a incasat 857,1 milioane de dolari. Il urmeaza pe locul patru Steve Jobs, presedintele de la celebra companie Apples care a primit aproape 748 de milioane de dolari.
Locul cinci il ocupa Richard Fairbank  presedintele la compania financiara Capital One, acesta incasand 568,5 milioane de dolari.
In topul primilor 25 de presedinti se numara si conducatorii de la companii finaciare de pe Wall Street, precum Lehman Brothers, Citigroup Inc. sau Countrywide Financial Corp. care au incasat sute de milioane de dolari in ciuda deciziilor dezastroase luate, care in unele cazuri au dus la falimentul acestor companii sau achizitionarea lor de catre alte  corporatii.

Comentarii