VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Ce au vazut ziaristii de la Blick la Cluj Napoca?!

Prezenti la Cluj Napoca cu ocazia meciului de fotbal CFR Cluj - FC Basel jurnalisti de la publicatia Blick au dat un tur al orasului, ajungand si prin zone mai putin aratoase, acestia ridiculizand orasul care are o echipa in Liga Campionilor. Imaginile, cu exceptia a 3-4, sunt cu mizeria si saracia care poate fi gasita in cel de-al 4-lea oras ca marime din Romania, care sa nu uitam este o tara a Uniunii Europene.
Primarul clujului Sorin Apostu a fost cam deranjat, e adevarat de articolul si pozele publicate de ziaristi.
Primaria Cluj Napoca transmitand un comunicat de presa in care spune printre altele: “Ne pare rău că aceştia (n.r.ziaristi) au ales să transforme o zi de sărbătoare fotbalistică într-una de întinare a imaginii oraşului nostru şi vom studia modalităţile legale de a contracara răul pe care l-au făcut Clujului şi clujenilor prin acest material”.
Sincer cred ca le-a facut un bine, poate asa se trezesc la realitate alesii orasului si in loc de amenintari cu procese mi-ar fi placut sa aud asigurari ca data viitoare primaria va aduna cainii morti de pe strada, gunoaiele, vor astupa gropile, vor lua masinile distruse si parcate pe marginea drumurilor, vor da de munca la cei care nu au, etc, etc.....
In plus este si o plama data dupa ceafa clubului CFR Cluj care isi permite sa investeasca zeci de milioane de euro la echipa dar nu sunt deranjati de mizeria, debandada si peisajul dezolant pe care-l ofera cladirile de langa stadionul de fotbal.
Va prezint pozele celor de la Blick si traducerea aproximativa a comentariilor acestora. 






Comentarii

Anonim a spus…
Cineva din partea locului a fost "ghidul" lor si putea sa-i duca sa vada locuri intr-adevar frumoase nu tigania care reprezinta Romania. Avem noi destule batai de cap cu tiganii prin Europa si toti pretind ca provin din Romania.