A turnat sau nu pastorul Nicky Pop la securitate?

De curand a vazut lumina tiparului cartea "Rascumpararea memoriei" o carte care dezvaluie faptul ca anumiti lideri din bisericile penticostale romanesti care ar fi fost turnatori la securitate. Cartea scrisa ea insasi de un pastor penticostal din Constanta a produs multe valuri in randurile credinciosilor de credinta penticostala. Unul dintre persoanele acuzate in carte se numara si pastorul Nicky Pop fondator al bisericii Philadelphia din Portland, Oregon. Televizinea Romaneasca din Chicago l-a avut de curand pe Nicky Pop invitat sa isi spuna punctul de vedere cu privire la acuzatiile care i se aduc.
In prima parte a emisiunii Nicky Pop isi povesteste povestea vietii, iar in a doua parte acesta raspunde acuzatiilor prezentate in carte.
Va invit sa ascultat interviul realizat de Petru Amarei. Filmul incepe cu sonorul oprit, asa ca va trebui sa reglati volumul.
You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Cititi si:

Pastorul Nicky Pop face alba neagra cu turnatul la securitate

Comentarii

Gigi a spus…
Valul provocat de cartea nou aparuta a creeat un adevarat tsunami carismatic intre romanii din Diaspora si nu numai. Rind pe rind apar noi informatii si deconspirarii a unor pastori certati cu buna morala crestina. Un exemplu concret poate fi vazut in persoana lui Ionescu Cristian, pastor la Elim Romanian Church care oficiaza ceremonii religioase de casatorii fictive intre parteneri americani (acte legale) si romani (fara acte de sedere in U.S.) Dovezi care il incrimineaza pot fi oferite si studiate de publicul larg.