VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Un parc...din Targu Jiu

Surprize , surprize din eterna si fascinanta Romanie.
Imi pare rau daca va dezamagesc dar parcul nu e unul cum v-ati fi asteptat cu copaci, frunze galbene care cad acum toamna, banci cu bunici sau parinti cu copii iesiti la aer curat sau la joaca. Parcul nu este unul pentru oameni, ci pentru masini. Cu toate ca este situat intr-o zona locuibila terenul, proprietate privata, a fost transformat de catre un afacerist gorjean in cimitir de fiare vechi.
Citez din descrierea facuta de colegul din presa gorjeana Ovidiu Ohanesian:
"Peisajul este dezolant. Câinii vagabonzi sar pe trecători, iar mirosul greu de metal îţi umple nările. Deşi în zonă sunt sute de locuinţe ticsite cu familii de târgujieni, în loc de parcuri sau locuri de joacă pentru copii, găsim un uriaş cimitir de maşini. Autorităţile habar n-au ce se întâmplă şi spun că sunt legate de mâini şi de picioare, fiindcă este vorba de proprietate privată. Primăria, Garda de Mediu sau Agenţia de Protecţie a Mediului Gorj au ochelarii sparţi când vine vorba despre “cimitirul” lui Sarcină. Cu alte cuvinte, dacă eşti pui de şmecher cu nevastă procuror, deţii un teren în Târgu-Jiu poţi face ce vrei. Poţi cultiva de exemplu chiar şi canabis că nu te deranjează nimeni. " 

Parcul auto, pardon cimitirul, afaceristului gorjean Sarcina Nicolae din strada Hidrocentralei, a carei nevasta se pare ca ar fi procuror. Ehe...cand ai justitia de partea ta....

"Despre Nicolae Sarcină, omul de afaceri care deţine terenurile din zona Lotrului / Hidrocentralei şi utilajele depozitate pe ele se pot spune multe. Presa a descoperit recent că, în vara anului 2010, portocalii îi dădeau un contract baban de aproape 6 milioane de lei noi de la falimentara CET Rovinari. În plină criză, când angajaţii complexului erau disponibilizaţi sau trimişi în şomaj tehnic, conducerea CET Rovinari închiria de la Sarcină maşini de lux cu tot cu şoferi de milioane de euro. „Vă spun eu cum s-a ajuns la situaţia asta: omul de afaceri are aceste terenuri în proprietate şi a depozitat aici utilaje de la TPSUD şi ce firme mai are el. Vă spun, el este un om influent şi puternic şi face tot ce doreşte. Dar n-ai ce face ! Cine se pune cu Sarcină ?”, concluzionează un târgujian mai în vârstă. Am vrut să-i spun că miliardarul este un tip capabil şi bazat. Are nevastă procuror. Dar omul se pierdu în scara blocului nr. 1 fără să arunce vreo privire peste gardul ruginit, aflat la numai câţiva metri de intrare. S-a obişnuit demult cu mizeria lui Sarcină. "

Comentarii

Anonim a spus…
Județul Gorj are o singura culoare politica de douăzeci de anii"ROSU".
Gurile rele vorbesc ca în spatele acestui Sarcina sunt pesedisti,securiști și bineînțeles Bombonel poponaru care și-ar fi plasat o parte din agoniseala în acest județ.
A plecat din fruntea bucatelor baronetu Mischie și a venit orbetele de Ponta cu tot cu domiciliu în comuna Baia de Fier a preluat ștafeta acest mongoloid.