Did you voted 2010 ?

 Update:
11:10pm
Democratii au luat se pare majoritatea in senat si republicanii in casa reprezentantilor.
Liderul pana de curand al minoritatii republicane, John Boehner, a devenit in aceasta seara in urma alegerilor noul Speaker of the House,  cea de-a treia functie ca importanta in politica americana, dupa presedinte si vice-presedinte. Boehner o inlocuieste pe democrata Nancy Pelosi.
Indiferent ca America va fi condusa de republicani sau democrati  la sfarsitul zilei cel mai important lucru este ca exercitiul democratic isi spune cuvantul iar america este si va ramane unita.

______________________________________________________________________
Vreme buna si multa lume care a iesit azi la vot. Oamenii au avut optiunea sa voteze fie electronic fie pe traditionalul buletin din hartie.
Se pare ca pana la ora 9:00 pm, la doua ore de la inchiderea sectiilor la nivel de guvern federal democratii conduc pana in prezent in ceea ce priveste numarul de senatori, dar republicanii au mai multi alesi in camera reprezentantilor.
Am postat mai jos cateva fotografii de la una din sectiile de votare din Illinois. Cam asa arata buletinele de vot,  si masinaria care contorizeaza la sfarsitul zilei numarul de voturi, si cine cu cine a votat, de la senatorii si reprezentantii din guvernul federal, pana la alesii statali: guvernator, avocatul statal, seful politiei, trezorier, etc....

Comentarii

Cristian VADUVA a spus…
Cu democratii cred/sper :) - oricum se pare ca iese republicanul Kirk, grecul insa e la limita, lupta stransa pe final.