marți, 22 februarie 2011

Un accident tragic in Florida a dus la moartea unui roman din ChicagoPresa locala americana din zona Chicago a anuntat un tragic accident de tir in statul Florida, in urma caruia romanul Vasile Rusz din Chicago/ Skokie si-a piedut viata.
Ziarul Romanian Tribune citand si el presa locala americana anunta disparitia romanului care s-a numarat printre liderii comunitatii din Chicago.
Serviciile funerare vor avea loc in:

Catedrala Romana Ortodoxa Sf. Imparati Constatin si Elena,
de la adresa 5406 N. Newland Ave., Chicago, Illinois 60656,


dupa cum urmeaza:

Miercuri 23 februarie 2011 - de la ora 7:30pm Serviciu religios de priveghi
Joi 24 februarie 2011 - de la ora 12:00pm Serviciu religios de inmormantare

6 comentarii:

Anonim spunea...

sincere condoleante d/nei felicia la pierderea sotului ei drag din partea lui nicoleta, dorin si georgiana satu mare

nicoleta spunea...

Dispariţia ta fulgerătoare din această lume a lăsat în inimile noastre un gol imens şi o adâncă durere. Vei rămâne veşnic nemuritor în sufletele noastre,sincere condoleante familiei RUSZ , fina Felicia, copii Ovidiu, Vlad si Georgiana. Fie ca bunul Dumnezeu să te odihnească în pace.
Nicoleta,Dorin si Georgiana

fam Calauz spunea...

Suntem cu sufletul alaturi de matusa Felicia si de verisori nostrii, acum cand isi iau ramas bun de la cel ce a fost Vasile Rusz. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Mircea, Cica, Laura si Andreea
Baia Mare

fam.Osan spunea...

Un gand de mangaiere , compasiune si sincere condoleante .Suntem alaturi de fina Felicia , Ovidiu , Vlad si Georgiana, in aceste clipe de grea incercare si durere, pricinuite de plecarea spre cele vesnice a Finului nostru Vasile Rusz.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Nasa Viorica Osan , fam.Osan Constantin si Viorica.

Anamaria spunea...

sincere condoleante familiei rusz, cu multa dragoste anamaria, giorgiana si mihaela din satu mare

Anonim spunea...

+++++Sincere condoleante, familiei greu incercate Rusz, la disparitia fulgeratoare a celui care a fost ,,,Vasile Rusz.Dumnezeu sa l odihneasca ,iar pe voi sa va intareasca! Felicia fii tare! Nu l plange pe Vasile! Lacrimile voastre il ustura tare! Cu drag ,fam, Salajan(Bordac) Maria, si Ghita Baia-Mare,