Un accident tragic in Florida a dus la moartea unui roman din Chicago



Presa locala americana din zona Chicago a anuntat un tragic accident de tir in statul Florida, in urma caruia romanul Vasile Rusz din Chicago/ Skokie si-a piedut viata.
Ziarul Romanian Tribune citand si el presa locala americana anunta disparitia romanului care s-a numarat printre liderii comunitatii din Chicago.
Serviciile funerare vor avea loc in:

Catedrala Romana Ortodoxa Sf. Imparati Constatin si Elena,
de la adresa 5406 N. Newland Ave., Chicago, Illinois 60656,


dupa cum urmeaza:

Miercuri 23 februarie 2011 - de la ora 7:30pm Serviciu religios de priveghi
Joi 24 februarie 2011 - de la ora 12:00pm Serviciu religios de inmormantare

Comentarii

Anonim a spus…
sincere condoleante d/nei felicia la pierderea sotului ei drag din partea lui nicoleta, dorin si georgiana satu mare
nicoleta a spus…
Dispariţia ta fulgerătoare din această lume a lăsat în inimile noastre un gol imens şi o adâncă durere. Vei rămâne veşnic nemuritor în sufletele noastre,sincere condoleante familiei RUSZ , fina Felicia, copii Ovidiu, Vlad si Georgiana. Fie ca bunul Dumnezeu să te odihnească în pace.
Nicoleta,Dorin si Georgiana
fam Calauz a spus…
Suntem cu sufletul alaturi de matusa Felicia si de verisori nostrii, acum cand isi iau ramas bun de la cel ce a fost Vasile Rusz. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Mircea, Cica, Laura si Andreea
Baia Mare
fam.Osan a spus…
Un gand de mangaiere , compasiune si sincere condoleante .Suntem alaturi de fina Felicia , Ovidiu , Vlad si Georgiana, in aceste clipe de grea incercare si durere, pricinuite de plecarea spre cele vesnice a Finului nostru Vasile Rusz.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Nasa Viorica Osan , fam.Osan Constantin si Viorica.
Anamaria a spus…
sincere condoleante familiei rusz, cu multa dragoste anamaria, giorgiana si mihaela din satu mare
Anonim a spus…
+++++Sincere condoleante, familiei greu incercate Rusz, la disparitia fulgeratoare a celui care a fost ,,,Vasile Rusz.Dumnezeu sa l odihneasca ,iar pe voi sa va intareasca! Felicia fii tare! Nu l plange pe Vasile! Lacrimile voastre il ustura tare! Cu drag ,fam, Salajan(Bordac) Maria, si Ghita Baia-Mare,