VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Antrenamente pentru maratonul de la Chicago 2011

Acum o luna si ceva m-am inscris si eu oficial printre participantii care vor lua parte anul acesta la celebrul maraton de la Chicago. Astazi am decis sa o fac stirea publica si aici pe blog. Daca doriti va puteti nota de pe acum in calendar ziua de duminica 9 octombrie 2011 pentru a participa la maraton, macar de pe margine unde va astept sa faceti galerie pentru mine si ceilalti romani participanti. Maratonul de la Chicago este unul dintre cele 5 cele mai celebre maratoane din lume alaturi de cele din New York, Boston, Londra si Berlin. In 2010 peste 36,000 de alergatori au reusit sa termine cap coada  maratonul de la Chicago.
Inscrierile pentru anul acesta s-au incheiat deja, singurele locuri ramase libere pentru cei care mai doresc sa participe sunt prin organizatiile caritabile care in schimbul unui angajament de a dona o anumita suma de bani va asigura un numar de ordine la maraton. Costul este insa  mult mai mare fata de pretul oficial, dar avand in vedere ca este pentru o cauza caritabila eu zic ca se merita efortul.
Inscrierea oficiala a costat 145 de dolari pentru cei din SUA si ceva mai mult pentru internationali. 
La concurs participa alergatori din cele 50 de state americane si din peste 100 de tari. Startul va avea loc in Grant Park din downtown Chicago.
O pregatire pentru a participa la un astfel de eveniment sportiv implica anumite costuri. La costul initial de inscriere se mai adauga echipamentul necesar si pregatirea corespunzatoare. Daca cunoasteti sponsori dornici de expunere publicului larg prin aparitii  in presa, radio si TV in mass media romaneasca din Statele Unite, Canada si Romania pot sa ma contacteze prin emailul  postat in dreapta blogului. In plus una din cauzele pentru care o sa alerg o sa fie si aceea de a atrage antentia asupra nevoilor materiale ale copiilor proveniti din familiile defavorizate din Romania. Unii deja poate stiti ca este vorba despre proiectul "Fii si TU un Mos Craciun" pe care il fac an de an  incepand cu 2004.
Daca doriti sa faceti o donatie pentru aceasta cauza o sa puteti face prin PayPal in partea dreapta a blogului sub locul unde puteti urmari postarile saptamanale sau unerori zilnice cu numarul de mile alergate (1mila=1,6km) la antrenament.
Pana acum pregatirile au fost facute mai mult in sala dar in curand alergarile le voi face in aer liber. Lista romanilor care pot sa ni se alature pentru antrenamente sau chiar sa ia parte la maraton  ramane deschisa, asa ca va asteptam.

Comentarii

radu a spus…
Si cum merge antrenamentul? Ai un plan saptamanal? In cat timp iti planifici sa termini maratonul?
Marian Petruta a spus…
da, am inceput deja pregatirile, asa incet...