VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Concurs cu premii pentru presa din SUA si Canada

Asociatia Jurnalistilor Romani din Statele Unite si Canada (NARPA) organizeaza prima editie a premiilor presei romanesti nord americane.
Concursul are drept scopul: incurajarea si stimularea productiei jurnalistice din diaspora nord-americana. Sectiunile la care se vor acorda premii sunt :
1. REPORTAJ
2. INTERVIU
3. EDITORIAL
4. CULTURA
Regulile de participare prevad ca materialele sa fie in limba romana sau in engleza; iar perioada inclusa,   Aprilie 2010 si Aprilie 2011. Articolele/interviurile/reportajele (scrise, audio/video) trebuie sa fi fost publicate in premiera in mass media romaneasca din SUA sau Canada. Articolele trebuie sa trateze o tema despre sau de interes pentru comunitatea romano-americana sau romano-canadiana. Materialele trebuiesc selectate de catre directori publicatiilor sau institutiilor mass media unde au fost publicate respective difuzate pentru prima data, si trimise pe adresa: contact(at)narpa.info cu mentiunea "Pentru Concursul NARPA 2011" pana la data de 1 iunie anul curent!
Fiecare publicatie poate sa trimita 2 materiale la fiecare sectiune, maxim 8 in total. Daca la unele sectiuni nu exista materiale se pot repartiza mai multe materiale la celelalte sectiuni, cu conditia sa nu depaseasca insa maximul de 8 pe redactie.
Concurentii trebuie sa fi avut activitate de minim un an de zile cu mass media nord Americana si sa fi publicat cel putin 12 articole/reportaje. Analizarea materialelor va fi facuta de un juriu format din jurnalisti independenti de la institutii mass media din Romania precum Radio Romania International, TVR Interantional sau agentia de presa Romanian Global News (numele lor vor fi anuntate in curand). Premiile vor consta in diplome, trofee si alte forme de retributie si recunoastere.
Decernarea lor se va face cu ocazia editiei a 2-a a forumului presei care va avea loc pe 18-19 iunie la Chicago.

Comentarii