VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Osama capturat de Obama

Ieri seara președintele Obama, comandantul suprem al fortelor armate americane, a anunțat faptul ca a aprobat o operatiune militara in care au fost implicate patru elicoptere ale armatei, la bordul cărora se afla un grup de soldați din forțele speciale americane, Navy Seals Team Six, care aveau misiunea de a captura sau ucide pe Osama Bin Laden in interiorul Pakistanului, in localitatea Abbottabad. Operatiunea a durat mai putin de 40 de minute, fortele americane ucigand pe Bin Laden care se ascundea de mai multa vreme intr-o vila fortificata situata in aproprierea unei academi militare, împreuna cu un grup de sustinatori. Dupa o lupta între forțele americane si cele ale lui Osama, acesta a fost se pare împușcat in cap. Nici un soldat american nu a fost rănit sau ucis. Corpul lui Bin Laden a fost capturat de americani pentru identificare si probe de ADN. Autoritățile au anunțat ca ulterior au îngropat corpul lui Bin Laden in mare pentru a evita ca mormântul lui sa devină un loc de pelerinaj pentru simpatizantii sai. 

Presedintele a fost informat despre posibilitatea ca Bin Laden sa fi fost localizat in Pakistana încă din luna august anul trecut. Vila unde se ascundea a devenit suspecta si datorita faptului ca in ciuda faptului ca proprietatea valora milioane de dolari aceasta nu avea conectie la telefon sau internet. Vineri dimineața înainte sa plece in zonele afectate de tornda in Louisiana președintele a aprobat operatiunea speciala de capturare a lui Bin Laden. Autoritățile pakistaneze au fost anunțate de operatiune abia dupa efectuarea ei.
Anuntarea vesti a fost primită cu entuziasm de americani. Atat la Casa Alba cât si la New York, sau alte orașe americane oamenii, de ordinul miilor, au ieșit in strada sa celebreze la auzirea vesti. Capturarea si uciderea lui Osama vine dupa aproape 10 ani de la atentatele de la 11 Septembrie 2001 din New York. Fostul președinte George W. Bush declara la acea vreme ca Osma va fi vânat pana va fi prins viu sau mort. Din păcate pentru fostul președinte capturarea celui mai vânat om de pe planeta nu avea sa se realizeze in timpul mandatului sau. Acest lucru a fost una din nerealizarile lui Bush care si-ar fi dorit extrem de mult ca pana la finalul mandatului sau sa poata captura pe Bin Laden.
Uciderea lui Osama Bin Laden marchează puncte politice extrem de importante pentru actualul președinte care își dorește un nou mandat de președinte.
Ca masura de precautie au fost intarite masurile de securitate in  New York si in alte orase americane.

Comentarii

Anonim a spus…
Asta sa o creada naivii. Este lucratura americana. Obama are nevoie de publicitate inainte de Anul Electoral. Hai ca e culmea, nu l-au gasit trupe de puscasi marini, Navy, U.S. Army si il gasesc 6 militari.
Fabricati personaje fabuloase. Pluteste incertitudinea, nu au fost publice imagini cu atacul, cu Osama, cu cadavrul lui. Dar "miticii" pun botul...
Anonim a spus…
Da intr-adevar daca toata istoria asta n-ar fi de plans sigur ar fi de ras.
Da suntem cu totii victimile "miticilor" care , cred, ca scuipatul in fata pe care il primesc e minunat.
Domnilor,povestea asta cu omoratul si cu aruncatul in ocean inainte de a fi desgustatore este de spaima caci in final demonstreaza ca se pot comite multe ticalosii si ca adevarul e undeva dincolo de noi.Daca si-au permis sa ne spuna o asemenea gogomanie insemna ca nu dau nici o ceapa degerata pe niciunul dinntre cei ce vietuiec pe pamant,sau poate pun la cale o lichidare globala si atunci nu le mai pasa.Daca un criminal oarecare ar invada casa cuiva,ar omora pe cineva si i-ar face cadavrul disparut,acest criminal se poate astepta la ce e mai rau de la "justitie".Dar cand se omoara la nivel inalt,e cu totul altceva.Seamana cu ideea ca cine fura un ou e hot,iar cine fura un milion e om de afaceri.
Cred ca ceasul al 12-lea a sosit pentru noi toti.