VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Stiri: Chicago poate deveni al 51-lea stat american

 Chicago
Un politician din congresul statului Illinois a propus o initiativa legislativa care daca va fi abrogata va duce la formarea cwelui de-al 51-lea stat american. Motivele pe care noua propunere le invoca sunt acelea ca locuitorii din zona metropolei Chicago, respectiv Cook County,  au viziuni politice, sociale, sau economice foarte diferite fata de restul rezidentilor statului Illinois. Cateva din motivele invocate sunt taxele foarte ridicate si controlul stric al armelor de foc detinute de cetateni.

Rafale de vant care au batut cu pana la 75 de km la ora au putut fi simtite azi aici la Chicago. Vantul puternic a blocat sistemul de ventilare la cativa zgarie nori, lucru care a dus la acumularea monoxidului de carbon in aceste cladiri rezidentiale si evacuarea obligatorie a locatarilor pentru o scurta perioada de timp, a anuntat televiziunea locala.

Un om de varsta a treia din Illinois care nu prea a avut de-a lungul vietii incredere in banci si-a pierdut de curand banii adunati de-a lungul vietii. Acesta pastra banii intr-o haina de la costum pe care de curand a donat-o unei organizatii caritabile. Din gresala insa a uitat ca acolo isi pastra si agoniseala, adica aproxiamtiv 13 mii de dolari. Acesta spera ca cel care-i va gasi sa-i returneze pentru a putea sa-i foloseasca in a-si  ingriji sotia bolnava de cancer.

Los Angeles
Doctorul personal al lui Michael Jackson, Connrad Murray, a primit azi sentinta: 4 ani de inchisoare pentru ca i-ar fi dat cantaretului de muzica pop o supra doza de somnifere, care ar fi dus la decesul lui Jackson. Judecatorul l-a calificat pe doctor drept o rusine pentru lumea medicala si profesia pe care o servea.

Seattle
Un cetatean de varsta a treia i-a surprins pe cei din conducerea magazinul Sears din Seattle, Washington dupa ce a oferit $100 pentru  aproxivativ 20-30 de dolari pe care i-ar fi furat de la magazin, la sfarsitul anilor '40 in timp ce lucra ca si casier. Pentru ca timp de 60 de ani constiinta nu i-a dat pace, omul a inapoiat banii furati plus dobanda aferenta.

Dallas
Compania aeriana American Airlines a anutat astazi ca va intra in procedura de restructurare financiara, utilizand o lege a falimentului care ii va permite acest lucru. Compania a fost fondata in anii '30 fiind pana nu demult cea mai mare companie aeriana din lume. In prezent conform AP datorita contractelor pe care le are de onorat, in special cele legate de costul combustibilului, compania pierde aproximativ 600 de milioane de dolari anual. Compania transporta zilnic aproape un sfert de milion de pasageri si are
aproximativ 78,000 de angajati.

Comentarii