VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Mesajul ambasadorului Romaniei in SUA cu prilejul Zilei Culturii Nationale:

La 15 ianuarie, data nașterii lui Mihai Eminescu, sărbătorim, alături de românii de pretutindeni, Ziua Culturii Naționale. Este unul dintre momentele în care aniversăm contribuția adusă de personalitățile românești la cultura universală. 
Patrimoniul de valori culturale reprezintă unul dintre elementele esențiale care contribuie la afirmarea identităţii culturale și spirituale româneşti, la întărirea legăturilor românilor care trăiesc în străinătate cu ţara, precum şi la consolidarea comunităţilor acestora.
Relațiile culturale au îmbogățit relația strategică specială dintre România și Statele Unite ale Americii și au condus la crearea de legături profunde la nivelul celor două popoare. 
Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima aprecierea pentru eforturile şi consecvenţa comunității româno-americane de a promova valorile culturale şi tradiţiile românești în Statele Unite și pentru a vă asigura de sprijinul ambasadei și al celorlalte misiuni ale României din SUA în susținerea proiectelor dumneavoastră. 
Cu cele mai bune gânduri, Adrian Vierița

Comentarii