Ce le-a urat Victor Ponta penticostalilor din Chicago?!

Urare cam deplasata de a face multi copii, facuta de dl. Ponta penticostalilor.Sa fi fost una ironica știut fiind faptul ca unii penticostali au mulți copii?!
 "Doresc sa va spun ca sunt foarte emotionat, sa va multumesc pentru aceasta intalnire. Va aduc un gand bun din inima din Romania, acolo unde este tara, si a dumneavoastra a celor care sunteti si traiti aicea, este tara noastra a tuturor romanilor. Sa va spun cva asa cum Dumnezeu a dat astazi o zi frumoasa si soare mult, imi doresc sa ne dea si noua celor din Romania si dumneavoastra celor care traiti aici cat mai multa sanatate, liniste, familie fericita, copii cat mai multi. Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe dumneavoastra si pe toti romanii." Victor Ponta in biserica Elim din Chicago.

Victor Ponta, Daciana Sarbu, Corina Cretu, Catalin Ivan si Geanina Puscasu.

Comentarii

Lupus a spus…
Si ortodocsii se simt minunat daca le ureaza cineva mai multa virilitate! :)
Anonim a spus…
Un schimb de amabilitati de rutina... Pastorul Cristian Ionescu mi s-a parut evaziv si stangaci in prezentare; poate era cazul sa faca impreuna cu domnii parlamentari si pentru domnii politicieni, precum si pentru intreaga suflare romaneasca, o ruga fierbinte catre Tatal Ceresc, ca mare nevoie avem de ajutorul Lui.

Altfel si noi, inclusiv cei din Bruxelles le uram lui Victor si Dacianei, copii cat mai multi si viziune limpede si clara si conduita cinstita, nu numai in politica, ci si in profesie, in viata, in societate.

Doamne binecuvanteaza Romania!

Zaharia Bonte - Belgia

www.bruxellesmission.org