VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Prezidentiabilului Crin Antonescu s-a balacit in mlastina pronografica a Antenei 3

 "Crin Antonescu si Romania bunului (ne)simt"
Daca te uiti prin mass media romaneasca si la politica damboviteana si ti se face scarba de-a dreptul, motiv pentru care am refuzat sa comentez prea des ce se intampla acolo. Varful de iceberg l-a constituit insa ieri interventia la TV a lui Crin Antonescu, presedintele Pardidului National Liberal, fost si viitor candidat  la functia suprema in stat. Acesta a acceptat sa participe, telefonic, la una din multele emisiuni jegoase pe care Antena 3 si celelalte antene, le transmit. Acestia au dat o asa zisa "stire bomba", cu "cel mai mare scandal din ultimii 20 de ani" cica. Scandalul de care era vorba nici macar nu era un scandal. Scandalos mi se pare mai degraba actul in sine de a da pe post imagini filmate pe ascuns cu telefonul mobil, intr-un vestiar unde fostul premier Emil Boc se schimba, fiind surprins in pielea goala. Asta dupa ce unele ziare si posturi de TV se pare ca au refuzat sa plateasca 1500 de euro pentru o astfel de inregistrare.
Este dezgustator sa vezi cat de imorali au ajuns asa zisii politicieni atat in viata politica cat si in viata privata, si faptul ca apoi se balacesc in mizerie pe micile ecrane.
PNL-istul Crin Antonescu nu doar ca n-a cerut cum era firesc scoaterea acelor imagini de pe ecranul televizorului, fiind vorba de imagini din viata privata a unui cetatean roman, care pe deasurpra la vremea respectiva ocupa si functia de prim ministru a Romaniei, ci si-a permis sa le comenteze si sa faca misto. Daca nu din respect si bun simt fata de cetatenul Boc, macar din respect pentru functiile politice pe care ambele personaje le reprezentau. Dar cum sa ceri cuiva ceva ce nu are, nu-i asa ?!
Se mira apoi politicienii ca romanii, privind la modul lor de comportament, nu ies la vor, ca li s-a facut lehamite de certurile si atitudinea lor?!
Probabil ca presedintele PNL  nu ar fi ezitat sa comenteze astfel de imagini nici daca ar fi fost cu sotia  lui, europarlamentarul Adina Valean?!

Comentarii