VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Pepsi si Coca Cola contin substante cancerigene

Michael Jacobson directorul executiv de la un centru de cercetarea si informarea publica a anutat saptamana aceasta ca un colorant folosit la producerea celor doua bauturi, Coca Cola si Pepsi, contine o substanta cancerigena ( 4-methylimidazole) care nu are ce cauta in produsele comestibile. Companiile Pepsi si Coca Cola au recunoscut acest lucru si pentru a nu fi obligate sa avertizeze consumatorii de acest risc prin etichetarea produsele cu acest avertisment, au anuntat ca vor modifica reteta de producere a bauturilor, eliminand substanta respectiva. Ambele companii au mai afirmat ca modificarea nu va produce schimbari sesizabile in bauturi.
Food & Drug Administration agentia guvernamentala americana care reglementeaza controlul alimentelor a anuntat ca pentru ca o persoana sa fie supusa acestui risc de imbolnavire, aceasta trebuie sa consume aprozimativ o mie de doze pe zi.
In plus se pare ca sansele sunt mult mai mare ca cei care consuma aceste bauturi sa aibe probleme de diabet, datorita cantitatilor mari de zahar din bauturi, decat respectiva substanta cancerigena.
 

Comentarii