Gala celebritatilor romanesti vorbe mari dar goale...

Update 11:30 am:
Buna ziua,
Fata de cele prezentate de dvs, va comunicam urmatoarele:
TVR International nu are nici un acord cu dna Mihaela Serban, nu am difuzat imagini de la Gala realizata de ea  si nici nu vom difuza. Aceasta doamna nu este salariata TVRi, iar sigla aceea pe care am vazut-o pe invitatia trimisa de dvs nu provine de la noi si nu este sigla TVRi .
Va invit sa vedeti sigla TVR International pe post sau pe site.
Povestea pe care o expuneti dvs este foarte neplacuta.
TVRi nu cunoaste activitatile desfasurate de dna Mihaela Serban, iar ceea ce spuneti dvs este grav.
De aceea subliniez ca dna respectiva nu este mandatata de TVRi sa faca nici o gala sau alte reportaje in America.
Ca sa scurtati  aceasta poveste, de ce nu o rugati sa va prezinte Nota mandat?
O zi buna,
Aura Iosif-TVR International 


Scandalul "Gala personalitatilor si celebritatilor Los Angeles" continua....
Celebritate, profesionalism, efort intelectual, geniu, etc......etc.... cuvinte cu rezonanta ce ar trebui sa te impresioneze, sa te faca sa vibrezi si sa te inchini la auzirea lor, mai ales ca este vorba despre o gala a celor mai de valoare romani din Statele Unite. Cuvintele suna insa fals, sunt lipsite de valoare cand sunt citite de pe invitatia facuta de nimeni alta decat "biochimista", "jurnalist de beauty", "profesoara Mihaela Serban", care conform datelor din propriul CV a reusit, pe langa o multime de alte lucruri, extraordinara si fenomenala performanta de a termine concomitent, in 1998, liceu si facultatea.

Iata ca intre timp s-au facut mici ajustari la invitatiile la "marea gala" trimise de doamna profesoara Mihaela Serban. A disparut din antet numele MAE, al ambasadei si consulatului.
Prima gresala este gresirea numelui celui invitat sa fie premiat, avand impresia ca oferind un premiu domnului Nicula, ziarul Miorita USA  nu va mai scrie negativ despre dansa. Pe domnul Viorel il cheama NICULA cu"I" si nu Necula. Invitatia facuta de doamna profesoara abunda de greseli, un lucru de neiertat pentru o moderatoare, realizatoare de televiziune de talia la care se pretinde dansa, absolventa de academie de radio si televiziune (?!?!), diplomatie, si alte 1001 de titulaturi pe care dansa ii place sa le scoata in evidenta.
Greselile gramaticale din aceasta invitatie scrisa cu fraze si citate pompoase nu fac decat sa te intrebi cum a ajuns aceasta persoana sa dea premii cu nemiluita in Romania si pe unde a mai umblat?!
Este strigator la cer ca o multime de persoane s-au lingusit de-a lungul timpului pe langa aceasta femeie scriind de bine, sau dandu-i credit doar ca sa fie si ei premiati la aceste "faimoase" gale. Pupincurismul unor personaje din Romania pana-n Australia,  si alte continente este revoltator.
 Penibil este faptul ca o serie de personalitati din Romanai au cazut in capcana acestei femei, acceptand sa primeasca diplome si premii, fara sa se intrebe ce valoare au ele.



Scandalul "gala personalitatilor" se amplifica. O prima victima care s-a trezit l-a realitatea, isi vrea inapoi cele cateva mii de dolari dati drept sponsorizare, dupa ce a realizat ca organizatorii i-au spus in mod fals ca sunt de la TVRi, ca il vor filma, ca-l vor da pe post etc....Ramane de vazut cati au mai fost pacaliti in mod similar sa dea mii de dolari ca sa participe la gala.

Va urma in curand detaliile de la "Gala din Madrid "

Comentarii

Anonim a spus…
Wow, ce articol interesant...mai bine ati gasi adevaratele gunoaie si v-ati ocupa de ei, sunt chiar sub nasul vostru...
bulldog francez a spus…
Astia de la tvr o dau din scandal in scandal, de azi mai au unul pe cap, cel cu transmiterea europeanului de fotbal
Anonim a spus…
Mai bine ati face investigatii despre gunoaiele din Seattle, hotii, hackerii si restul...boratura din Craiova si casierul bisericii de la ortodocsi care hartuiesc ZILNIC online si in persoana de ani de zile, asculta telefoanele si spioneaza online mii de romani, si nu-s singurii, sunt retele cu sutele...le vine randul si la politie, nu-i problema, dar mai trebuie sa se stie, nu ca nu s-ar stii deja, dar asa,..persoanele concret, cu nume cu tot...urmeaza...urmeaza fratilor...urmeaza..
Anonim a spus…
hotii si boraturile din Seattle si clanul de la biserica...huoooooooooooooo