VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Intalnire cu capitanul Sullenberger autorul aterizarii miraculoase de pe Hudson

2009 Time magazine's "100 Most Influential Heroes and Icons" 
Saptamana aceasta am avut placerea de a-l intalni pe capitanul Cesley Sullenberger, un adevarat erou care prin profesionalismul si indemanarea de care a dat dovada a reusit sa salveze cei 154 de pasageri care se aflau la bordul aeronave pe care o pilota. Pobabil va amintiti cand in ianuarie 2009 un avion al companiei US Airways dupa ce a decolat de pe aeroportul La Guardia din New York datorita unor defectiuni la ambele motoare a fost nevoit sa aterizeze fortat in raul Hudson din centrul orasului New York. Realizand ca avionul pierde rapid altitudine, iar orice aeroport, chiar daca se afla la cativa kilometri departare, era prea departe pentru a ajunge la el, a luat decizia de ultim moment de a ateriza avionul pe apa. A fost pentru prima data in istoria aviatiei cand un avion de pasageri a aterizat in apa si toti cei de la bord au supravietuit.
Capitanul Sullenberger este absolvent al Academiei  Fortelor Aeriene Americane si fost fost pilot in aviatia armatei americane. Timp de 30 de ani a fost angajat pilot al companiei US Airways.
Weekendul acesta capitanul Sullenberger s-a aflat in Oshkosh, Wisconsin unde a participat impreuna cu sotia la un show aviatic. In cele 4-5 ore petrecute in compania lui am vazut  unul dintre cei mai calmi oameni pe care i-am intalnit vreodata.  Cu certitudine pot confirma ca acesta a fost omul potrivit la locul si timpul potrivit cand a avut loc incidentul in New York.












Comentarii