VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

MAE il demite deja pe presedintele Basescu intr-un comunicat de presa

  Intr-un comunicat de presa primit de la Ministerul Afacerilor Externe, prin reprezentantii ambasadei din Washington DC ni se transmite ceva extrem de interesant. Pe 29 iulie va avea loc un referendum. Ce este un referendum?! Iata ce spune dictionarul explicativ al limbii romane :
"REFERÉNDUM s. n. consultare a cetățenilor unei țări care trebuie să se pronunțe prin „da” sau „nu” asupra unei chestiuni importante de ordin general; plebiscit".
Din comunicatul MAE inca din prima fraza ni se anunta insa altceva.
 Din capul locului, adica din titlu, MAE ne spune ca "La 29 iulie 2012, va avea loc Referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României.".  Interesant nu-i asa? Stie oare cumva MAE si domnul Marga ceva ce noi nu stim? De unde pana unde aceasta exprimare? De ce sa nu-i fi spus "Referendumul naţional pentru pastrarea Preşedintelui României" ??!! Sau ca sa fim nepartinitori sa fi spus pur si simplu "Referendumul naţional pentru pastrarea sau demiterea Preşedintelui României. " ca doar este referendum, da sau nu?!


Comunicat de presa MAE
"La 29 iulie 2012, va avea loc Referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României.  
Cetăţenii români, care se află în SUA în ziua Referendumului naţional, pot vota la orice secţie de votare. Lista secţiilor de votare organizate pe teritoriul SUA şi adresele acestora vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil.
            La acest scrutin poate vota orice cetăţean român cu drept de vot, aflat în străinătate, respectiv care are domiciliul sau reşedinţa în străinătate sau care se află ocazional în străinătate (inclusiv turiştii), care a împlinit, inclusiv până în ziua referendumului, vârsta de 18 ani.
            În  conformitate cu art. 4, alin. 4. din Hotărârea Biroului Electoral Central privind unele măsuri pentru buna desfăşurare a procedurii de votare şi consemnarea rezultatelor votării la Referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României din 29 iulie 2012, cetăţenii români aflaţi în străinătate pot vota pe baza următoarelor acte de identitate valabile, emise de autorităţile române: paşaportul simplu, paşaportul de serviciu, paşaportul diplomatic sau cartea de identitate.
            Pentru exercitarea votului, alegătorul trebuie să meargă la secţia de votare, urmând să fie înscris pe o listă electorală suplimentară cuprinzând: numele şi prenumele, codul numeric personal, domiciliul, seria şi numărul actului de identitate, fiecare alegător semnând de prezenţă în acest tabel. Membrii biroului electoral verifică dacă este cetăţean român - pe baza actului de identitate pe care îl prezintă, fiind verificat în egală măsură dacă actul de identitate respectiv este valabil. În momentul prezentării la secţia de votare, alegatorului i se înmânează ştampila cu menţiunea "VOTAT" şi buletinul de vot, care trebuie să aibă aplicată pe verso ştampila de control a secţiei de votare. După încheierea procesului electoral, listele electorale sunt înaintate Autorităţii Electorale Permanente. Potrivit legii, Autoritatea Electorală Permanentă este cea care verifică informaţia, verifică listele şi poate spune dacă, pe aceste liste, figurează cetăţeni care au votat de mai multe ori. Precizăm că, în conformitate cu Legea nr. 3/2000, articolul 54, alin. 1 şi 2, alegătorul care votează de mai multe ori în ziua referendumului este pasibil de închisoare de la 6 luni la 5 ani.
            În conformitate cu art. 4 din Hotărârea Biroului Electoral Central privind unele măsuri pentru asigurarea ordinii publice şi a bunei desfăşurări a campaniei la Referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României din 29 iulie 2012, accesul în cabina de vot cu orice tip de aparate de înregistrare sau preluare imagini este interzis.
            Informaţii actualizate privind atribuţiile Ministerului Afacerilor Externe (MAE) în cadrul Referendumului naţional, legislaţia aferentă, procedura de acreditare a mass-media şi a observatorilor externi, lista şi adresele secţiilor de votare, precum şi alte elemente utile pentru votantul din străinătate se regăsesc pe website-ul MAE, în secţiunea „Referendum 2012”, la adresa: http://www.mae.ro/node/14453.
            De asemenea, informaţii cu privire la Referendumul naţional sunt disponibile şi pe următoarele pagini de Internet:
-       Ambasada României la Washington: http://washington.mae.ro/;
-       Biroul Electoral Central: http://www.becreferendum2012.ro/index.html;
-       Autoritatea Electorală Permanentă: http://www.roaep.ro/ro/index.php.
            Vă adresăm rugămintea de a accesa periodic website-urile menţionate mai sus, acestea urmând a fi actualizate constant, pe măsură ce vor fi disponibile informaţii noi.
 
            Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta misiunile României în SUA:
-       Ambasada României la Washington: domnul Ovidiu-Adrian Tudorache, telefon: 202-332-4829 ext. 136, fax: 202-232-4748, e-mail: atudorache@roembus.org .
-       Consulatul General al României la New York, doamna Liliana Zaharia, telefon 212-682-9120 ext.102/120/121, email: office@romconsny.org şi liliana.zaharia@romconsny.org.
-       Consulatul General al României la Chicago, telefon: 312-573-1315; 312-573-1436; 312-573-1181; Fax: 312-573-9771; E-mail: office@roconschicago.org
-       Consulatul General al României la Los Angeles, telefon: 310-444-0043; 310-231-4467; 310-231-4468; Fax: 310-445-0043; E-mail: consulat@consulateromania.net
 
            Precizăm că, în ceea ce priveşte organizarea Referendumului naţional în străinătate, Ministerul Afacerilor Externe şi misiunile diplomatice ale României au un rol strict tehnic, logistic, administrativ, precum şi de informare cu privire la modalitatea de desfăşurare a scrutinului şi de participare la vot, cu respectarea prevederilor legale în materie.
            Pentru informaţii suplimentare referitoare la aspecte legate de desfăşurarea Referendumului naţional în străinătate, care nu ţin de atribuţiile Ministerului Afacerilor Externe sau ale Ambasadei României la Washington, vă rugăm să vă adresaţi:
·         Biroului Electoral Central:
Adresa: Piaţa Presei Libere Nr.1, Corp B2, Etaj 3, Sector 1, Bucureşti
Telefoane: +4021.314.07.64; +4021.314.07.61; +4021.314.08.77; +4021.314.08.44
Fax: +4021.314.07.63; +4021.314.08.66; +4021.314.09.95; +4021.314.08.99
 
·         Biroului Electoral pentru Secţiile de votare organizate în afara ţării:
Adresa: Aleea Alexandru nr.33, Clădirea Eminescu, sector 1, Bucureşti
Telefon: +4021.431.15.21
Fax: +4021.319.21.72

Comentarii

Unknown a spus…
Si de ce te deranjeaza realitaea?
Lupus a spus…
Nu e nicio greșeală și nicio insinuare.
Exact așa se cheamă această instituție constituțională.
Parlamentul propune demiterea Presedintelui, altfel nu mai organiza referendum.

CONSTITUȚIE

ARTICOLUL 95
(1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.

(2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.

(3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.
Lupus a spus…
Dacă tot cenzurați comentariile, cel puțin schimbați titlul articolului și puneți-l in acord cu Constituția Romîniei care prevede organizarea unuiu referendum de demiterea presedintelui suspendat.