Miscarile represive ale USL-ui ingrijoreaza U.E. si Washingtonul

 Ziarul american Washington Post face o prezentare a situatiei politice din Romania evidentiind erodarea alarmanta a sistemului politic si a echilibrului din cadrul institutiilor statului, prin metode populiste folosite de actuala guvernare USL, profitand in special de nemultumirea populatiei ca urmare a crizei economice.
Prin schimbarile rapide facute la nivel inalt actuala coalitie de guvernamant a reusit sa alarmeze guvernele occidentale atat din Uniunea Europeana cat si cea americana, afirma Washington Post.

" Mai devreme sau mai tarziu Romania va descoperi ca si celelalte tari europene ca nu exista solutii rapide la problemele economice mai ales daca principiile democratice sunt scurt-circuitate" Washington Post.
http://www.washingtonpost.com/opinions/romanias-repressive-moves/2012/07/13/gJQAFPmniW_story.html?socialreader_check=0&denied=1

Comentarii

Robert Horvath a spus…
PONTA = MILOSEVICI
Sa clarificam lucrurile. Basescu nu trebuie suspendat ci impuscat. Procesul trebuie sa fie
public, legal si televizat. Deschideti in limita timpului blogul meu Robert Horvath Deva.
Nu veti gasi nici o virgula favorabila scursurii de port. DOSARUL CRIMINAL SI DE TERORISM remis catre FBI are 62 de pagini. El se refera in special la fapte care intra in domeniul legislatiei SUA, Cu alte cuvinte …..are scaunul electric asigurat.
Eu ma refer la un puci parlamentar fara precedent in perimetrul
lumii occidentale. Tentativa de acaparare a puterii totale în stat a îngrozit atât Bruxelles-ul, cât şi statele-cheie ale UE prin ferocitatea ei, mesajul transmis de USL şi acoliţii din Legislativ fiind analog celui al mineriadei lui Ion Iliescu din iunie 1990 .
Din informatii precise…… Antonescu a incercat sa vorbeasca la telefon cu Obama si acesta i-a trantit dupa cateva politeti telefonul in nas.
O comparaţie între actualul premier român şi foştii potentaţi din Balcani relevă că Ponta aduce cel mai mult cu Slobodan Miloşevici. Iar Occidentul a tras învăţăminte extrem de dureroase de pe urma dramei fostei Iugoslavii şi a propriilor eforturi zadarnice pentru a preveni apocalipsa declanşată de fostul lider sârb tot de dragul puterii absolute în stat
Lupus a spus…
Represalii împotriva cui?

http://www.plano10.com/2012/07/instititiile-europene-s-au.html
Anonim a spus…
represalii impotriva intitutiilor statului si a presedintelui, ALES de 3 ori de catre POPOR !
Anonim a spus…
http://mygatewaytotheworld.blogspot.ro/2012/07/boala-scaunului-si-lupta-anticomunista.html#.UAiKrKBipn8
Lupus a spus…
In opinia d-voastră Băsescu, Ponta, Antonescu, Blaga, Anastase și alti politicieni sunt instituții ale statului?
Mai cugetați!
Poporul l-a ales pe Băsescu, poporul il poate demite pe 29 iulie!
Unde sunt măsurile represive?
Structurilor de conducere ale UE, dominate de populari, le convine să se lase păcălite, că poate mai pot taia din alocările bugetare pentru Romania.
Plus că se tem că in viitor vor pierde majoritatea in Parlamentul European în favoarea grupurilor liberale și social democrate.
Anonim a spus…
In opinia mea,(probabil ca nu si a dumneavoastra) institutiile statului nu sunt conduse de roboti ci de oameni.
Mai cititi ce parere au cei din presa din vest si americana; or fi unii din Romania pro basescu dar chiar toate marile ziare si cancelarii europene sau americane sa fie asa de tampiti pe cum ii credeti voi USL-isti?!