Politicienii americani profund ingrijorati de situatia politica din Romania

O scrisoarea semnata pe 25 iulie, 2012 de Michael R. Turner si de Loretta Sanchez, membri ai Camerei Reprezentantilor din Congresul America si co-presedinti ai Caucus-ului pentru Romania a fost trimisa secretarului de stat Hillary Clinton, in continutul ei fiind exprimata ingrijorarea fata de situatia politica din Romania ca urmare a actiunilor USL-iste din ultima vreme. Acestia  puna sub semnul intrebarii respectarea principiillor democratiei, a legilor de drept si cele constitutionale din Romania dupa venirea la putere a USL.

Comentarii

micutzul a spus…
Tot ce se intampla in Romania este democratic. Si nu o spunem noi ci Curtea Constitutionala a Romaniei.
Daca reprezentantii SUA s/ar pune la curent cu legile din tara noastra ar intelege ce se intampla. Se organizeaza democratic un referendum. Regret sincer ca arunca o lumina proasta asupra Romaniei dar o fac din nestiinta si necunoastere sau au anumite interese.
In Romania este liniste, este democratie si romanii dau dovada unui bun simt care rar se vede la alte popoare cu vechi democratii. Este o campanie care se termina azi si fiecare o sa voteze cum doreste. Daca Hilary este dezinformata atunci regret ca nu are consilieri capabili. Presedintele a fost suspendat rapid, cam asa cum SUA a atacat Irakul. Pentru armamentul nuclear. HI!Hi!
Marian Petruta a spus…
da, stim, si alegerile pe vremea comunistilor erau tot la fel de democratice!
Sa dormiti linistiti ca USL-voteaza pt voi!
Probabil va aminiti reclama celor de la FNI cu "Dormiti linistiti" ...

http://youtu.be/D4eVVUp8QTQ
Lupus a spus…
@Petruța
Trebuie să ai mari interese personale în regimul Băsescu sau trebuie să ai o perceție deformată despre democratie ca să susții că regimul Băsescu a fost unul democrat.
Nu vă e rușine să jigniți milioane de români care nu mai suportă să fie jegmîniți de cel mai corupt regim.
Veti vedea cîte milioane vor ieși mîine la vot pentru a se elibera de tupeul jegos și manelist al baseștilor.
Marian Petruta a spus…
Interesele mele sunt la fel de mari ca si a celorlalti romani care vor vota pentru presedinte sau nu vor vota deloc. Rusine ar trebui sa va fie voua ca voi ati jignit milioanele de romanii care l-au votat; cred ca ar fi bine sa va reamintiti ca romanii l-au votat de doua ori ca si presedinte , si tot ei l-au repus in functie dupa referendumul trecut, asa ca nesimtirea este de partea voastra a celor care va faceti ca n-ar fi ajus presedinte ales de popor. Daca vor iesi 50+1 asa cum este legal tot democratic va fi schimbat si nu am o problema daca va fi schimbat pentru ca stiu sa respect decizia majoritatii, dar asta doar in conditiile in care acele voturi nu ar fi masluite de hoarda de banditi din USL, care si-au dat legi permisibbile, care sa-i ajute si sa nu condamne ilegalitatile/fraudele eelctorale.Vezi listele suplimentrare, stampilele, etc... care au fost lasate vraieste.
Marian Petruta a spus…
Nu ma deranjeaza ca pica Basescu, ci ma ingrijoreaza cei care vor sa ii ia locul.
Lupus a spus…
Nu ne este rusine sa susținem votul majorității parlamentare pentru că acesta exprimă voința actuală a românilor.
Dumneavoastră faceți apologia democrației impuse de o persoană pentru că nu credeți în democrația parlamentară.
Domnule Petruța, ma bucur că prin răspunsul de mai sus ați dat măsura convingerilor nedemocrate pe care le aveți și că patronați un site legat de interesele regimului Băsescu.