VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Decizia Curtii Constitutionale vorbeste de la sine

Curtea Constitutionala a invalidat referendumul, iar Traian Basescu revine de unde a plecat.
In ciuda faptului ca judecatoarea Aspazia Cojocarul a fost niminalizata la Curtea Constitutionala la propunerea PSD aceasta a respectat LEGEA si nu interesele politice. Acest fapt a aratat profesionalismul si verticalitatea ei ca om, cetatean si judecator, in ciuda atacurilor pe care acum incearca sa le aduca tabara USL-ista, inclusiv premierul Victor Ponta care declara ca "dorinţa CCR nu a fost aflarea numărului real de votanţi, ci tragerea de timp pentru a mai convinge o judecătoare să voteze în favoarea lui Traian Băsesc". In teribilismul lui si inexperienta sa politica Ponta uita ca hotararile Curtii Constitutionale se iau dupa respectarea legilor si nu dupa bunul plac al USL.
Inclusiv Antena 3 posteaza acest articol cu titlu tendentios, "Un judecător de la CC propus de PSD a înclinat balanţa în favoarea lui Băsescu" cand in realitate judecatoarea a votat exact ce ii cerea legea si nu altceva. Nu a votat in favoarea lui Basescu ci in favoarea respectarii legilor si institutiilor democratice din Romania. Prezenta la referendum trebuia sa fie 50+1, ea a fost de 46% ca atare matematica, pentru cei care stiu sa faca scaderi si adunari, arata ca 46% nu este 51 % !

 Crin Antonescu s-a trezit iar din somnoreala si uitand ce a promis, nu mai iese din politica, continuand sa stea in fruntea PNL-ului si sa viseze la o a 3-a suspendare a lui Traian Basescu. Tinand cont ca mandatul de presedinte al lui Traian Basescu se termina anul viitor, declaratiile iresponsabile ale lui Antonescu nu arata decat  dezinteresul pe care il are pentru bunul mers al Romaniei si dorinta lui nebuneasca de a tine tara in haos. 
Pentru USL nu conteaza problemele si criza economica in care se afla Europa si Romania. Pentru Ponta si Antonescu sunt mai importante suspendarile si risipirea a zeci de milioane de euro pe astfel de actiuni iresponsabile. 
Atat Ponta cat si Antonescu si-au vazut visele implinite: unul a ajuns premier altul presedinte. Din pacate insa pentru amandoi cam cu atat se vor alege, ce cele doua mandate si pozitii pe care in curand amandoi  le vor parasi, in viata politica acestia doi fiind terminati. Amandoi au avut o sansa sa dovedeasca ce pot si ambii au dat-o in bara.

Comentarii

Anonim a spus…
'Acestia doi fiind terminati"...ce cuvinte pompoase. Nu sunt jucatorii de vina ci voi cei care faceti din probleme serioase un joc si dati ocazia celor ce-si fac de cap sa joace, ii cantati in struna...daca voi ati inceta sa mai fiti de partea unuia sau altuia si jocul ar incheia... nu jucatorii se fac de ras, voi ii faceti pt ca permiteti sa fie in postura asta...
Lavinia Seliman a spus…
Basescu este si va fii intodeauna o ciuma pentru Romania. E adevarat ca o reprezinta perfect prin felul cum el insusi arata ca om: mic, chior, nervos si posesiv.
Daca avea o farama de demnitate, s-ar fii retras din acest joc politic murdar si nu ar mai fii lasat sa continue aceasta mascarada care, da a costat imaginea si banii Romaniei. Dar astea evident nu conteaza pentru el atat de mult precum functia, cum sa se lase el dus cand inca nu si-a incheiat afacerile, stati putin ca mai are cateva vile de terminat pana la anul viitor, din banii publici bine-nteles!