Oportunitati de a studia in Canada pentru studentii romani




Mohawk College este prima institutie de invatamant superior din Canada care va fi prezenta in Romania in perioada 13-30 septembrie 2012, pentru a-si prezenta programele educationale potentialilor studenti. Acest eveniment, care se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, va face prezentari si intalniri fata in fata cu potentiali studenti in orasele Bucuresti, Iasi si Sibiu. Cei care nu vor putea ajunge in aceste orase si doresc informatii pot contacta direct echipa fie pe pagina de Facebook–"Study at Mohawk Canada" , email: gabriela.covaci@mohawkcollege.ca sau vizitand http://www.mohawkcollege.ca/

Evenimentul face parte din campania de promovare a educatiei in Canada din regiunea Ontario, initiata de guvernul Canadei prin schimbarea reglementarilor legate de drepturile si oportunitatile celor ce detin viza de student.
" Ne propunem sa promovam Mohawk College ca institutie de invatamant superior din Canada, in primul rand pentru ca este institutia care doi ani la rand ( 2010 si 2011) a ocupat locul unul ca cea mai buna din Ontario. Vorbim aici de calitatea unei institutii a MTCU ( Ministry of Training Colleges and Universities) nu o institutie privata. Cand spunem calitatea ne referim la scoala, profesori si nu in ultimul rand dotari, cu procentaje aproape toate peste 90%. Ne adresam catre o piata ce prezinta un potential important dar catre care, nu s-a facut nimic pentru promovarea directa. " declara reprezentanta institutiei de invatamant, doamna GABRIELA COVACI PARVAN.
Sesiunile de recrutare si informare vor incerca sa raspunda la intrebarea "De ce Canada?" Organizatorii intentioneaza sa arate beneficiile pe care le are Canada ca tara, cand vine vorba de studiu la o institutie de invatamant superior cat si oportunitatile pe care nici o alta tara nu le poate oferi.
Se vor discuta de asemenea pasii pe care trebuie facuti ca sa studiezi in Canada, tipul de program pe care sa il alegi si nu in ultimul rand cum poti sa iti platesti educatia. Este incurajata participarea organizatiilor non- profit care sa ajute potentialii studenti doritori sa studieze intr-o alta tara. Intrarea la eveniment va fi libera.
Aceste prezentari se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate sa studieze (chiar si pe o perioada de 8 luni) in Canada, au cel putin o diploma de Bacalaureat si pot trece un test de engleza.

Daca doriti sa studiati in SUA dati clik aici:
http://rousa.blogspot.com/2012/07/studiaza-in-america.html

Comentarii