VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Ro Act Theatre-curat murdat cum ar zice Caragiale

Informatia conform careia " Ro Act Theatre este singura companie de teatru romanesc de limba romana din Chicago si SUA" este o mare MINCIUNA si o dezinformare! Prima companie de profil este si ramane "Ro Stage Theatre" infiintata in Noiembrie, 2011. Ro Stage Theatre exista in continuare si lucreaza la proiecte viitoare, iar din ea fac parte actori PROFESIONISTI, cu studii de specialitate finalizate, care au profesat in aceasta meserie in teatre PROFESIONISTE atat in Romania cat si in America, acestia avand un CV bogat la activ. 
 Cand Catalin Nicolae a fost informat ca va fi votat afara din bordul de directori ai companiei RoStage Theatre,( in care abuziv incepuse sa se creada unic proprietar si sef) pentru ca si-a insusit pe nedrept munca, cunostintele si relatiile altora, fara a le da credit pentru munca si implicarea lor, acesta si-a infiintat o companie similara de teatru. 
 Intrebarea fireasca pe care trebuie sa si-o puna fiecare este urmatoarea: cum se face ca domnul Catalin Nicolae & Co. a locuit de peste 7 ani aici la Chicago dar nu a fost in stare sa isi deschida singur o companie de teatru in tot acest timp!? A facut-o acum insa dupa ce a copiat reteta cu cunostintele, ideile si relatiile altora! Concurenta este binevenita, nu insa si minciuna. 
Curat-murdar cum ar zice conu' Caragiale...

Comentarii