Ro Stage Theatre si The Right Brain Project va invita la Titus Andronicus

Prima companie romaneasca de teatru din Chicago, Ro Stage Theatre si The Right Brain Project va invita sa urmariti o exceptionala piesa de teatru: Titus Andronicus de William Shakespeare. Piesa este pusa in scena de Emma Peterson si are in distributie nu mai putin de 19 actori. Piesa lui Shakespeare o are in distributie in rolul Tamorei pe actrita Simina Contras.
Simina a putut fi vazuta in aceasta vara si in alte doua piese The Sandman la teatrul Oracle in regia lui Max Truax, sau The Word Progress on My Mother's Lips Doesen't Ring True la Trap Door Theatre in regia lui Istvan Szabo.

The RBP Rorschach
4001 N. Ravenswood
Chicago, IL 60613
Intersectia Irving Park and Ravenswood in Chicago
http://www.therbp.org/TitusAndronicus.html
Email: tickets@therbp.org
Call: 773.750.2033

Comentarii

Anonim a spus…
Numele Marian Petruta RoUSa Blog apare pe Forumul Evz.ro cu niste comentarii stupide. Exista vre-o legatura intre matale si acest ID cu care semneaza un comentator acid ?
Marian Petruta a spus…
Multumesc de observatie. Asa este, cineva a postat acolo comentarii aiurea, multe din ele fara logica. Sunt la curent cu ele insa NU imi apartin. Sunt probabil a vreunui cititor frustrat care nu i-a convenit ceva si incearca o denigrare a numelui sau blogului. Din pacate traim in lumea virtuala in care se poate fura relativ usor identitatea cuiva. Nu poti sa stai sa faci pe politistul pe internet la cati frustrati si zevzeci sunt in lumea asta.