VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Paula Brodwell femeia care l-a ispitit pe generalul Patreus



 foto credit: Amazon
Directorul CIA David Patreus si-a dat ieri demisia dupa ce FBI i-a monitorizat corespondenta electronica, descoperind ca acesta ar fi avut o relatie cu Paula Brodwell,  acesta riscand sa poata fi santajat. Femeia este cea care i-a scris autobiografia generalului, si conform New York Times a fost premianta in liceu, absolventa de Harvard, si-a academiei militare din West Point, unde a fost si campioana de fitness, iar ulterior a pozat ca model pentru un producator de armament. Aceasta se pare ca este in continuare sub investigatiea celor de la FBI deoarece ar fi accesat contul de email al lui Patreus avand posibil acces la informatii clasificate. Paula este rezervista in armata americana, casatorita cu un radiologist si au doi copii. Patreus la randul lui este casatorit de peste 37 de ani.
Ca si o comparatie, din pacate pentru diplomatia romaneasca, nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul ambasadoarei Manuela Vulpe care acum cativa ani a fost implicata intr-un scandal sexual, adresa ei de email fiind sparta de un haker din Australia, si mesajele fiind facute publice. In ciuda mesajelor picante din emailuri cu diferite persoane, aceasta a ramas la post, chiar si in prezent fiind ambasador in America Latina.


Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy
 

Comentarii

Anonim a spus…
Parca il si vad pe Petreus asta cu clop pe cap si imbracat la costum popular cu sticla de horinca in mina. Si apoi linga el pe caprita asta de Paula imbracata si ea ca o culegatoare de dude, cu ciorapi verzi trei sfert, fusta scurta de ie, cu flori portocalii, port popular.Noah dara asta da viata de osean.
Sergiu a spus…
Are mutra de-a lui neamul Petreus. Orice ai zice maramuresenii astia sunt dementiali de curvari. Uite dovada astuia dupa 40 ani aproape de mariaj, i se ridica testosteronul dupa o japita.
Maramuresenii nu se dezmint.
Anonim a spus…
Cata geografie mai stiu unii...Tara Oasului n-are legatura cu Maramuresul...dar deh, din satra de unde-au iesit n-au cum sa stie, stiu doar cum sa dea cu jafu', ce scoli si alte cele...