VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Abuzuri in China dezvaluite de o scrisoare clandestina!?

O scrisoare, care denunta abuzurile Partidului Comunist Chinez si conditiile insuportabile de munca, a fost trimisa, de un muncitor de la o fabrica din China, clandestin in Statele Unite, scrie The Oregonian . Scrisoarea era ascunsa in ambalajul unui produs de "Halloween" pe care l-a cumparat o americanca anul trecut dar care ar fi ramas nedesfacut.
Americanca a ramas socata de continutul scrisorii, fiind dezamagita ca nu l-a desfacut pachetul mai devreme. Muncitorul care lucra la fabrica care producea acel produs descrie cum muncitorii chinezi trebuie sa lucreze 15 ore pe zi, sapte zile pe saptamana, fara zile libere, nici macar de sarbatori, iar plata este de 10 yuan/luna, adica mai putin de doi dolari pe luna.
 Iata ce spune mesajul:
""Sir, if you occasionally buy this product, please kindly resend this letter to the World Human Right Organization. Thousands people here who are under the persicution of the Chinese Communist Party Government will thank and remember you forever."

 "Daca intamplator  cumparati acest produs va rog frumos trimiteti aceasta scrisoare catre Organizatia Mondiala a Drepturilor Omului. Mii de oameni care sunt sub persecutia Partidului Comunist Chinez  o sa va multumeasca si o sa va fie pentru totdeauna recunoscatori"

Nu se stie cu certitudine daca scrisoarea este sau nu autentica insa directorul pe China a organizatiei ce monitorizeaza  drepturile omului, (Human Rights Watch) a confirmat ca cele descrise in scrisoare sunt fapte autentice care se intampla in mod frecvent in China.

Comentarii