VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

John Upton impuscat mortal in California

John Upton, 56 de ani, americanul care la inceputul anilor '90 a salvat copii din orfelinatele din Romania, a fost impuscat mortal ieri dimineata in California. Upton se pare ca ar fi avut o disputa cu unul din vecini, iar acesta din urma l-ar fi impuscat.  Ucigasul a fost arestat iar politia desfasoara in continuare investigatii pentru a afla cu exactitate imprejurarile acestui asasinat.

John Upton, era un american de succes la inceputul anilor '90. Traia in San Diego, California impreuna cu sotia si copii lor, cand intr-o buna zi a vazut pe canalul de televiziune ABC imagini oribile cu copii in orfelinatele din Romania. Profund impresionat acesta se decida sa faca ceva pentru copii, isi lasa familia si patru zile mai tarziu ajunge in Romania. Aici ia legatura cu autoritatile romane pentru a adopta o parte din acesti copii din orfelinate, iar pe unii sa-i aduca pentru tratamente medicale. 
 De-a lungul anilor impreuna cu alte personalitati precum miliardarul Richard Branson sau actrita Jessica Lange  a salvat peste cinci mii de copii orfani. Acesta a fost implicat in multe alte proiecte umanitare.






Comentarii