VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Primarul din Zalau invitat la "Zilele Zalaului" din Chicago"

Zalauanii din Chicago au lansat o invitatie catre primaria din Zalau pentru a paricipa la festivalul "Zilele Zalaului" organizat pentru a 10-a oara aici la Chicago.
”Dorim în modul cel mai sincer să vă solicităm sprijinul și cooperarea rugându-vă să acceptați invitația de a participa la acest eveniment special, întărind astfel și continuând eforturile comune depuse pentru o mai strânsă legătură între comunitatea românească din această zonă și țara noastră natală, în stabilirea și întărirea relațiilor inter-guvernamentale româno-americane cât și desigur afirmarea și promovarea identității românești în Statele Unite” se arata in scrisoarea trimisa catre primarul Radu Capalnasiu de catre Nicu Craciun si Ovidiu Pop, doi dintre fondatorii si organizatorii evenimentului.
 Festivalul se adreseaza tuturor romanilor din comunitate si el va avea loc pe 21 iulie, 2013. 
Pentru detalii si noutati puteti vizita pagina lor de facebook: Zilele Zalaului la Chicago

Comentarii

Mirel Matyas a spus…
Felicitari pentru articol! Chiar ma intrebam daca in SUA sunt romani care sa se implice in campania de promovare si popularizare a Festivalului "Zilele Zalaului la Chicago". Aici la Zalau (Salaj) au aparut doua articole in cotidienele locale dar am scris si eu pe blog: http://mirel-matyas.blogspot.ro/2013/03/zalaul-din-chicago.html
Anonim a spus…
Pai e clar in Chicago numele Capalnas este un nume cu rezonanta intre oamenii de afaceri. Orice asemanare intre cei doi (primar de Zalau) si business man Capalnas din Chicago sunt pure realitati naturale.