Lumea este controlata prin tehnologie

Cu cativa ani in urma era lansat documentarul Shadow Government (Guvernul din umbra), realizat după cartea similară a lui Grant T. Jeffrey de către regizorulAndré van Heerden, un film ce explică în detaliu paranoia guvernelor lumii, ce au ajuns să supravegheze constant orice aspect al vieţii noastre private: orice mişcare, conversaţie, relaţie interpersonală, achiziţie etc....
Acest control se face de cele mai multe ori chiar prin renuntarea de buna voie sau oferirea noastra in mod voluntar a detaliilor private din viata privata, prin postarea  lor pe internet, (poze, informatii si detalii despre noi pe facebook, sau retelele de socializare), folosirea telefoanelor celulare inteligente (iPhone dotate cu microfon si camera de filmat) etc...


Comentarii

Un Trubadur a spus…
Mariane, folosesc I-Phone 4S dar nu ma deranjeaza ca mi se share, locatia exacta a mea. Nu ma deranjeaza ca "cineva" vede pe ce site-uri navighez, nu ma deranjeaza atita timp cit stiu ca ceea ce ma intereseaza este util, ziditor sufletului si nu adduce vre-un prejudiciu cuiva.
Si ce zic aici are legatura cu ce a zis cineva pe aici cu material care tu l-ai publicat aici despre penticostalii care si-au turnat fratii in credinta...blah blah...
DA ! Suntem controlati de Sus, Dumnezeu ingaduie sa trecem prin ce trecem pentru ca o meritam din plin ! Angoasele si ura inter-religioasa cred ca face frontiere psihologice devastatoare ! Uite ce se petrece in Romania cu ura asta inter-confesionala ! De ce ? Toti crestinii ar trebui sa traiasca in Pace unii cu altii ca sa traiasca in armonie.
Nu ma deranjeaza dragule, daca cineva imi stie urmele pe unde calc prin Europa, prin America, sunt doar o Fiinta Libera cu intellect nu o marioneta a celui rau!
Marian Petruta a spus…
O gandire foarte superficiala! In momentul in care stie cineva toate detalii private despre tine, poti fi usor manipulat, santajat si controlat.
Un Trubadur a spus…
Pai raspunsul tau Mariane se incadreaza perfect in profilul unui individ deja manipulate, deja santajat, deja controlat. Ori esti LIBER complet si ai sufletul curat ori "cineva" te foloseste pentru ca esti pur si simpul ....prea superficial ca sa te gindesti si la sufletul tau.
Iulia a spus…
Daca esti fiul ploii, e ok nu te baga nimeni in seama. Problema e cand deja tintesti pozitii mai inalte si cei care iti vor locul vor cauta sa te controleze. Daca vrei o functie de CEO sau politica, adversarii pot sa se foloseasca de informatiile confidentiale sa te atace. daca de ex. ai anumita boala, si adversarii iti stiu detaliile cu privire la starea de sanatate, pot profita sa te atace, sau un angajator sa nu iti dea jobul ca sa nu iti plateasca prea mult pe timpul cat mergi la doctor sau tratament. Sunt multe exemple de cum poti fi controlat. Poti fi urmarit unde si pe ce iti cheltuiesti banii, unde iti petreci timpul, etc...informatii private care nu e treaba nimanui ce faci tu.
Marian Petruta a spus…
@ Un trubadur: cred ca raspunsul tau se incadreaza mai degraba in categoria superficialitate si ignoranta! Urmareste postarea asta video si poate reusesti sa intelegi ce vroiam sa spun.....
http://rousa.blogspot.com/2013/08/amenintarea-tehnologiei-sau-de-ce.html
Anonim a spus…
eu sunt seful lor