VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cand "simbolurile nationale" devin infractori


Cu tot respectul pentru amicul jurnalist Grigore Cartianu si opinia sa, dar nu pot sa ii sustin punctul de vedere cu privire la gratierea lui Gica Popescu, nici lui si nici la ceialti. De unde isteria si tragedia asta nationala pentru condamnarea unui om ce a facut infractiuni de buna voie?! Tocmai reputatia lui  si ceea ce a simbolizat si simbolizeaza, ar fi trebuit sa il mustre  pe constiinta inainte sa faca ceva ilegal. Nu-i inteleg nici pe politicieni precum Crin Antonescu, Valeriu Zgonea, etc...Singurii pe care ii inteleg sunt cei de la Antena 3. Ei il au pe seful lor Voiculescu ce o sa vrea si el gratiere in viitor.... Gica Popescu si-a primit toata rasplata financiara, recunoasterea publica si gloria pentru meritele sale atunci cand era fotbalist, sau cand a facut ceva bun, iar acum isi primeste rasplata pentru "meritul" de a fi facut infractiuni. E simplu. Este un om matur, stia bine cardasia si oamenii cu care s-a asociat. Acum ca om responsabil, cu coloana vertebrala si demnitate trebuie sa isi asumea ce a facut, plateste, prin ispasirea pedepsei, si apoi e liber sa isi duca mai departe viata. Nu e niciun capat de lume. Legea trebuie aplicata in mod egal tuturor indiferent de statut sau pozitie sociala. Gratierea lui ar crea un precedent grav, chiar foarte grav. Ce i-ar opri mai in viitor pe Gica Hagi, Gaby Sabo, Nadia Comaneci sau pe altii sa traga si ei tunuri de milioane de dolari, ca deh sunt eroi si ei simboluri  nationale si au promovat si ei candva imaginea Romaniei?! Nu?! Abia apuca PSD-ul sa se deschida cutia Pandorei, sa ia presedentia si sa gaseasca scuze pentru eliberarea tuturor borfasilor, pentru care s-au cheltuit bani grei sa-i  investigheze,  judece si condamne. Acum sa-i gratieze?!  Popescu ar trebui sa ispaseasca o parte din pedeapsa si  apoi sa mai discutam de o posibila gratiere. Acum abia a intrat. Sa mai astepte.

E forte grav cand inclusiv mai marii tarii au o astfel de gandire despre unul care a facut infractiuni in cardasie cu alti infractori, toti fiind condamnati definitiv de justitie! Pai acum tocmai privarea Romaniei de o imagine pozitiva si patarea imaginii ei, este cea pentru care trebuie sa plateasca!

„Consider că sunt momente în care trebuie să învățăm să ne prețuim simbolurile naționale și să luăm atitudine atunci când acestea traversează clipe dificile ale vieții lor”, își justifică liderul PNL Crin Antonescu punctul de vedere.

„De asemenea, nu trebuie să uităm că Gică Popescu, de-a lungul întregii sale activități sportive, a fost un adevărat ambasador al României, făcând apreciat numele țării noastre, acolo unde politicul nu reușea”, adaugă Crin Antonescu.

Comentarii