VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Directia pentru Administrarea Domeniului Public si Privat din Resita monitorizeaza si intimideaza o jurnalista


Consiliul local al municipiului Resita, jud. Caras-Severin monitorizeaza postarile de pe Facebook ale unei jurnaliste locale ce pune intrabari incomode, cheamand-o sa dea cu subsemnatul!
Nu mai putin de trei sefi de la Directia pentru Administrarea Domeniului Public si Privat din Resita: Valeria Bilt-director executiv; Florin Nedelea- sef serviciu; Andreea Dragoescu- serviciu juridic si executari silite, si-au pus semnatura pe o scrisoare adresata jurnalistei Simona Mara. Cei de la consiliu au sunat-o apoi pe ziarista sa vina la sediu si au pus-o sa semneze cum ca a luat la cunostinta de scrisoare.
Totul a pornit de la o postare pe contul de Facebook al jurnalistei Simonei Mara.
Intr-un document datat 9 ianuarie, 2014, semnat de acelasi director Valeria Bilt,  se mentiona faptul ca in urma unor verificari ale municipalitatii s-a constatat ca locatarii a 40 din cele 242 de apartamente ANL, de pe raza municipiului Resita, lucreaza in strainatate, locuind efectiv in apartamente doar cateva luni pe an,  altii au subchiriasi (asta in ciuda faptului ca prin lege subinchirierea este interzisa, lucru mentionat inclusiv in scrisoarea de pe 10 martie, 2014 a celor de la consiliu! ), existand si apartamente unde chiriasii nu au locuit niciodata in locuintele inchiriate. Cum era si firesc jurnalista se intreba pe pagina sa de Facebook: "apartamentele astea nu ar trebui date cui are nevoie de o casa, cui are in primul rand copiii si apoi sa se tina cont de studii sau de faptul ca lucrezi la Primarie? Cat este de corect sa iei un apartament ANL pentru ca ai punctajul, apoi sa-l subinchiriezi unora care n-au o casa si nici sa nu patesti nimic?" Aceste intrebari au deranjat pe sefii de la municipiu care monitorizand pagina de facebook a jurnalistei si i-au redactat acea scrisoarea oficiala cu numar de inregistrare, stampila si tot tacamul.

M-a sunat insistent un funcționar din primărie, sub pretextul că trebuie să merg să vorbim ceva. Când am ajuns mi-au arătat copii după postările mele de pe Facebook, în care îmi exprimam opinia despre modul în care ar trebui să opereze primăria în selecția dosarele pentru ANL. Și despre unii angajați din primărie care dețin locuințe ANL și le închiriază altora. Mi-au adus la cunoștință că pagina de Facebook îmi este atent monitorizată”, declara jurnalista pentru ampress.ro.

Comentarii