VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

ALERTA! Guvernul Ponta vrea sa dea sistemul de comunicatii al Romaniei pe mana Chinezilor!

 Americanii ii considera pericol  national si romanii le deschid poarta de buna voie! 

ATENTIE !!! Eu sper ca totusi SRI-ul si presa din Romania sa nu doarma. Populatia se pare ca e mai habarnista si ii pasa prea putin, altfel ar trebui sa existe o reactie virulenta la intentia guvernului Victor Ponta de a da sistemul national de comunicatii al Romaniei pe mana chinezilor de la Huawei, ca sa-l administreze ei.
Nu intamplator se pare ce Ponta a solicitat luna trecuta trecerea acestui departament (STS-ul, Serviciul de Telecomunicatii Speciale) din subordinea presedintelui (CSAT) in cea a Guvernului.
Asta in timp ce America considera gigantul Huawei o amenintare la securitatea Statelor Unite, asa cum se arata intr-un articol publicat azi in The New York Times. Americanii nu le-au permis celor de la Huawei sa faca afaceri in interiorul SUA deoarece le este teama ca vor crea portite prin care armata chineza si hakeri lor sa poata sa penetreze, acceseze si sa fure informatii secrete de la companiile americane sau de la guvern. Iar Ponta vrea sa le dea de buna voie!? Ar trebui sa se dea alarma!

Proiecte strategice, încredinţate Huawei
- Sistemul de Informaţii şi Comunicaţii Naţional
- Sistemul de Monitorizare şi Supraveghere a Traficului
- proiecte de tip Guvernare Electronică
- proiecte de tip Oraş Inteligent
- Reţeaua Naţională de Bandă Largă

"WASHINGTON — American officials have long considered Huawei, the Chinese telecommunications giant, a security threat, blocking it from business deals in the United States for fear that the company would create “back doors” in its equipment that could allow the Chinese military or Beijing-backed hackers to steal corporate and government secrets"
http://www.nytimes.com/2014/03/23/world/asia/nsa-breached-chinese-servers-seen-as-spy-peril.html?_r=0

Comentarii