VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Primele masuri luate azi de administratia Obama impotriva Rusiei

Presedintele Barack Obama a criticat ieri referendumul care ar urma sa aibă loc luna aceasta in Crimea, in urma căruia populația bastinasa, in majoritate rusa, va încerca sa își voteze independența sau alipirea de Rusia. Liderul de la Casa Alba a anuntat ca a semnat un ordin prezidential prin care va impune sancțiuni economice si restrictii de viza celor responsabili de situația creata, fara a da insa o lista cu nume. Totodata va fi pus sechestru pe bunurile materiale si financiare pe care aceștia le detin in SUA.
 America analizeaza posibilitatea de a exporta gaze naturale spre Europa,  pentru a dezamorsa criza care afecteaza Ucraina, unde Rusia amenință cu scumpirea gazelor sau reducerea lor ca măsura de razbunare si control politico-economic. America are in prezent un surplus de gaze naturale rezultate din exploatarea extinsă a gazelor de sist, pe care poate sa le pună pe piața internationala de gaze.

Ed Royce, celui caruia i-am adresat scrisoarea trimisa ieri, vorbind azi despre masurile care vor trebui sa fie luate in favoarea Ucrainei si impotriva Rusiei!

Comentarii