Incompetenta pe bani publici la Departamentul Pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni

Iata si raspunsul celor de la DPRRP:

 


Oricat as vrea, nu pot intelege incompetenta celor de la Departamentul Pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni . Dupa ce au fost obligați să repete sesiunea de depunere a dosarelor, datorita faptului ca se inscrisese un singur candidat, pe 14 mai, acestia anuntau pe pagina lor de FB ca in urmatoarele 3 zile, "în perioada 14 – 16 mai 2014, solicitanţii sunt invitaţi să depună dosarul de solicitare a bursei fie personal, fie prin corespondenţă recomandată sau curier la sediul Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni".
Oare nu era firesc sa anunte din timp si pe romanii din diaspora de aceste programe?!
Daca cititi atent lista cu cerinte, cu siguranta ca, doar daca esti magician reusesti ca in 2 zile sa iti faci dosarul si sa il depui. Am solicitat un punct de vedere celor de la DPRRP, mai precis lui Alice Schreiner. I-am intrebat daca nu credet ca era normal sa facea o promovare mai din timp, sau sa trimita din timp si catre presa sau organizatiile romanesti din diaspora aceste informatii pentru a le disimina in comunitati?!
 Dupa 6 zile inca nu am primit raspuns.
 Incompetenta pe banii cetatenilor ! 

 http://www.dprp.gov.ro/departamentul-politici-pentru-relatia-cu-romanii-de-pretutindeni-anunta-reluarea-sesiunii-de-finantare-pentru-acordarea-burselor-din-fondurile-alocate-pentru-sprijinirea-romanilor-de-pretutindeni/

Comentarii