VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Plagiatorii de la "Mesagerul Romanesc" incearca sa isi stearga urmele



Am fost atentionat in cursul zilei de azi, de catre colegii din presa, ca ziarul plagiator din Portland, Oregon incearca sa stearga urmele hotiei, dezactivand arhiva PDF a ziarului. Noroc ca am salvat destule editii ca aceasta hotie la drumul mare sa poata fi documentata. Am sa postez aici  pagini cu editii ale ziarului  in care marea majoritate sunt plagiate!
 Tot pentru manipulare, caseta redactionala a fost modificata. De la editia cu nr. 68, la cea actuala, cu nr.69 a ziarului au aparut nume noi iar altele au disparut sau au fost modificate.

 Redactorul sef, pe numele lui intreg: Ionut Laurentiu Dusca, a fost schimbat cu "Laurentiu Ion".  Tehnoredactorul Iuliana Rizan, contabila de profesie, a disparut complet, fiind inlocuit de Ionut Dusca.In schimb au aparut nume noi.
De remarcat si faptul ca articolele din ultimul numar, care in trecut purtau semnaturile plagiatorilor, acum  au fost inlocuite, asa cum era firesc, de sursele originale ale aticolelor Mediafax, Gazeta sporturilor, TVR, etc...devenind un fel de revista presei romanesti.
 http://www.mesagerulromanesc.info/MesagerulRomanescNr69.pdf


Aveti aici editia cu Nr. 51









Editia Nr. 58







In curand urmeaza sa postez si alte editii!
Nr. 66.   "O batrana duce o viata de caine" plagiat de Alina Iliceanu din
http://www.gorjexclusiv.ro/reportaj/batrana-cu-viata-de-caine.html semnat de jurnalistul Ceuranu Irinel si publicat in 2011




Comentarii