VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Ponta! Cel mai mare dusman al Romaniei este partidul pe care il conduci, PSD!

Premierul Ponta spune atatea tampenii si minciuni in fiecare zi incat aproape ca devi imun sau nici nu mai ai timp sa reactionezi, ca ar trebui sa-i acorzi lui tot timpul, sa-l combati la idioteniile pe care le debiteaza. De curand, la intalnirea cu romanii din afara granitelor, incerca sa arunce vina imaginii negative a Romaniei tot pe noi cei din diaspora, afirmand urmatoarele:

Cred că putem să facem mai mult, dacă reuşim şi înţelegem că cei mai mari duşmani ai României sunt tot românii, până la urmă, că noi mergem şi spunem în alte ţări că România este o ţară rea, o ţară de infractori, de hoţi. Este normal ca cei de acolo să aştepte să preia acest discurs” V. Ponta

Victor Ponta, avea dreptate când făcea acele afirmatii. Cand romanii fac referire la clasa politica din care face si el parte, si oamenii de afaceri corupti, România, DA, este o tara rea, de hoti si infractori, iar poporul care ii voteaza, sau le faciliteaza carierele si existenta, prin neprezenta la vot, isi asuma indirect acele atribuții! 

De fapt cel mai pare dusman al Romaniei din 1989 incoace este propriul partid pe care il conduce, PSD-ul. Acolo s-au adonat toti banditii de politicieni care au furat si jefuit Romania, care s-au opus constant reformelor in justitie, ridicarii imunitati parlamentarilor corupti si anchetati,  arestarilor si condamnarilor! 
Romanii din afara granitelor cu siguranță ca nu il ponegresc pe Brancusi, Enescu, Eliade, Blaga, Eminescu, Cioran, Hagi sau Nadia, ci doar niste penali de genul: Nastase, Becali, Voiculescu, Iliescu, etc...

Comentarii