VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Vizita lui Ponta in SUA prilej pentru a-si mari colectia de poze si cam atat

Boc cel scump si Ponta cel ieftin
In 2010 Antenela strigau din totii plamanii ca Boc a cheltuit 470 mii de dolari cu deplasarea la New York  pentru sesiunea ONU. Oare cat a cheltuit acum in 2014 Victor Ponta impreuna cu sotioara Daciana si toata gasca lor? Cati dolari au tocat din banii contribuabililor?! Acum nu mai intereseaza pe Antena 3, nu?! Acum inclusiv Gadea si gasca lui au aterizat la NY sa transmita o banala prezenta la sesiunea ONU unde sala era aproape goala la discursul lui Ponta! Este revoltator cata manipulare poate sa existe in  presa damboviteana! Si mai vor sa faca si pe moralistii in direct din New York! Daca s-ar trezi macar prostimea sa gandeasca putin critic la ce li se toarna zi de zi la aceste televiziuni manipulatoare!

Discurs cu sala cam goala
 Nu conteaza ca sala e cam goala, lumea fiind plecata la cumparaturi prin New York, important e ca Ponta e clonat pe ecranele din sala, si da bine pe Facebook sa ai poze de la ONU. Penibilul situatiei e dat de gasca lui Ponta care vor sa dea impresia ca tara noastra face ceva deosebit si in premiera.  O astfel de participare  e una banala, facut de atatia altii inaintea lui fara tam-tam, un discurs firesc care nu prea intereseaza. Daca n-am fi in an electoral si Ponta n-ar fi obsedat cu importanta care si-o da, n-am fi auzit de participarea Romaniei zilele astea la ONU. 
 In tara, mass-media manipuleaza la greu cu titluri pompoase de genul: "Premierul Ponta a discutat cu presedinterle Barack Obama, la ONU".   Ponta nu a discutat la ONU cu Obama, ci de fapt a avut intrevederea cu Victoria Newland. A discutat cu Obama?! Ce oare?!  Ceva detalii, niste poze de la discutii?! Nimic, ca n-a vorbit. Daca vorbea sigur nu nrata niste poze sa le puna pe Facebook.  O fi vorbit cu Obama cand l-a intrebat la receptie unde sa se aseze cand isi fac poza si cam atat! Dar si poza aia e penibila, pentru ca era prezentata de PSD de parca Ponta era singurul care s-a pozat la acel dineu la care au participat 120 de invitati.
Dovada este aceeasi poza protocolara facuta pe banda rulanta la receptie, cu totii liderii prezenti, de familia Obama. Gazde fiind asa e protocolul la pozat. Asta pentru cei care credeau ca fam. Ponta era singura cu care s-a pozat Obama.
 In plus sunt ferm convins ca Michelle Obama a vazut ca Daciana tinea mainile in poza, sfioasa, ca la gradinita si ca sa nu dea prost poza s-a executat si ea pentru uniformitate! De rochia Dacianei nici nu mai vorbim, n-o fi citit saraca ce scrie pe invitatie!


Intalnirea cu romanii selectati si instruiti oficial
La New York au organizat intalnirea cu comunitatea romaneasca, mai rau decat daca venea Ceausescu in vizita. I-au adunat dimineata de vreme cand lumea e la munca, sa nu prea aiba cine participa sau face scandal. Oricum cei alesi au fost atent selectati si instruiti de consulul Ioana Gabriela Costache ce sa faca, sau mai bine spus ce sa nu faca, ca totul sa dea bine pentru Ponta. Au controlat inclusiv cene ce pozeaza si filmeaza.

"Vă mulţumim ca aţi confirmat participarea la întâlnirea domnului Victor Ponta, Primul Ministru al României, cu comunitatea românească.
Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment, vă informăm că accesul în clădire se va face în intervalul orar 8.45 - 9.00 a.m., intrarea din 38th Street.
Reiterăm precizarea că invitaţia este netransferabilă şi că vor avea acces doar persoanele care au confirmat participarea.
În acest sens, vă adresăm rugămintea de a avea la dumneavoastră un act de identitate valabil, emis de autorităţile române sau americane, cu fotografie.
Precizăm, totodată, că din constrângeri de timp şi de spaţiu, presa nu va avea acces la eveniment. În aceste condiţii, pentru aplicarea unor reguli uniforme, membrii comunităţi care au şi calitatea de reprezentanţi ai presei locale vor participa exclusiv în prima calitate - aceea de membri ai comunităţii, nefiind permis accesul la întâlnire cu reportofoane, camere de fotografiat sau filmat.
După întâlnire, biroul de presă al Guvernului va pune la dispoziţie celor interesaţi imagini şi fotografii, realizate de fotograful şi/sau cameramanul oficial.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm cu drag.
Ioana Gabriela Costache-Consul general"

 foto: guv.ro

Pupaturi cordiale "Sarut mana, sarut mana..."
Merita vazuta filmarea de mai jos. Preotul de la biserica Sf. Maria se cerea saracul si el bagat in seama de Ponta, iar la pozat era mai ceva ca la primit fasole si carnat pe gratis.





Intalnire la New York - Made in China
Cu toate ca abia s-a intors din China,  Ponta s-a intalnit la New York, culmea, tot cu chinezii. Erau singurii probabil care vroiau sa-l bage in seama si sa-si faca timp de el. A mai avut si-o intalnire cu presedintele turc Edrogan, si cam atat.


Comentarii

Horoscop a spus…
pai ce stiti voi, trebuie sa fii fotogenic ca Ponta, pentru a merge in Sua, nu merge oricine, cum ar fi sa mearga Emil Boc :))