VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Mesajul de sarbatori al Ambasadorului Romaniei la Washington D.C.


"Îmi face o deosebită onoare şi plăcere să vă adresez cele mai frumoase urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Folosesc acest prilej pentru a vă împărtăşi sentimentul meu de apreciere pentru prezenţa dumneavostră în SUA şi pentru demnitatea cu care reprezentaţi România.

Cum fiecare sfârşit de an reprezintă şi un moment de bilanţ, doresc să remarc sprijinul constant al comunităţii româneşti din SUA, pe tot parcursul anului 2014 dar mai ales cu ocazia alegerilor prezidenţiale, pentru asumarea de către România a valorilor democratice, precum şi continua preocupare a cetăţenilor de origine română pentru promovarea valorilor şi tradiţiilor româneşti în spaţiul american. Cred cu convingere în rolul esenţial pe care-l joacă comunitatea româno-americană în consolidarea Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA şi în sprijinul semnificativ oferit de aceasta în relaţia cu autorităţile americane.

 Acum, în apropierea Crăciunului, sărbătoarea renaşterii speranţei, doresc să evoc şi memoria celor care, cu 25 de ani în urmă, au pornit şi susţinut mişcarea care a condus la căderea comunismului în România. Sacrificiile din acele zile au pregătit, printre altele, şi drumul prin care s-a ajuns, astăzi, la un parteneriat atât de profund cu SUA.

Vă urez din toată inima “Sărbători Fericite” şi un An Nou cu sănătate, prosperitate şi împliniri alături de familiile dumneavoastră şi de cei dragi.


La Mulţi Ani ! "

Ambasador Iulian Buga

Comentarii