Traditii si obiceiuri de iarna romanesti prezentate la Chicago


La Catedrala Sf. Imparati Constantin si Elena, pe data de 28 decembrie 2014, dupa slujba,  a avut loc o prezentare de colinde si obiceiuri traditionale romanesti. Aceasta prezentare s-a vrut a fi pe zone folclorice, oferindu-le astfel, tuturor celor prezenti, bucuria de a cunoaste mai bine obiceiurile stramosesti din preajma sfintei sarbatori a nasterii Mantuitorului. Copiii au putut sa afle lucruri pe care nu le stiau despre traditiile noastre si, totodata, devenind familiarizati cu ele, au sansa de a le putea prelua si duce mai departe.
Anul acesta cei prezenti avut parte de un eveniment frumos, cu multi colindatori, atat din Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena, cat si din celelalte biserici ortodoxe din Chicago. Dumnezeu a binecuvantat cu multi copii Bisericile din Chicago si pentru ca identitatea culturala si traditionala romaneasca sa le fie aproape, astfel de evenimente sunt binevenite.









Comentarii

Anonim a spus…
Cântărețul de muzică populară Traian Ilea a fost trimis de americanii din Chicago acasă și i-au anulat viza. Unde a gafat! http://ziarulclujean.ro/cantaretul-de-muzica-populara-traian-ilea-fost-trimis-de-americani-acasa-si-au-anulat-viza-unde-gafat/
Unknown a spus…
Felicitari organizatorilor !
Felicitari ALINEI VANCE !
LA MULTI ANI TUTUROR !