VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Fostul Ministru de Interne Cristian David s-a botezat la neoprotestanti

 Dupa Varujan Vosganian care a facut acatiste, Dan Sova care a fost miruit, iata ca Cristian Davit s-a botezat sperand ca il  ajuta sa scape de puscarie!
Eliberat de curand din inchisoare si aflat sub arest la domiciliu, dupa ce a fost acuzat de o spagă de 500.000 de euro, fostul ministru de Interne si al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni  Cristian David, s-a botezat ieri la biserica Internationala Harul din Bucuresti, spunand ca eliberarea sa este: "Este o minune a Domnului!"
"Imi pun întreaga soartă si Justitia, în ceea ce ma priveste, in mana Domnului" a  mai spus acesta.

Conform ziarului "Gandul" fostul ministru a fost arestat în 22 ianuarie în dosarul în care este acuzat că a primit 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de atunci al judeţului Buzău, Cristinel Bîgiu, în prezent preşedinte suspendat al Consiliului Judeţean Buzău, în vederea stabilirii dreptului de proprietate în cazul unui teren de 15 hectare din municipiu, de către Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.

Biserica harul este condusas de pastorul Ioan Ceuta zis Marinel, care, conform Flux24, a fost exclus din biserica penticostala acum câțiva ani. Numele acestuia apare într-un scandal legat de finanțarea pregătirii și perfecționarii cadrelor din învățământul școlar și preșcolar din sectorul 6 conform modelului finlandez. Proiectul este derulat din banii bugetului local al sectorului 6 condus de Rareș Mănescu împreună cu Asociația Centrul Creștin din București. În conducerea Asociației Centrul Creștin îl găsim pe Ioan Ceuță, același personaj care se află și printre membrii Consiliului de Conducere a Școlii și Grădiniței Româno-Finlandeze, conform site-ului acestei instituții private de învățământ, unde președinte este soția primarului sectorului 6, Ramona Mănescu. Același consiliu din care făcea parte  și Ramona Mănescu, conform propriului CV postat pe pagina sa oficială de internet. Numele lui Ioan Ceuță se leagă și de Organizația „Adunările lui Dumnezeu” din România, adepți ai cultului penticostal.

Comentarii